PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 25/8


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Κριός (21/3-20/4)

Μη σκέφτεσαι τα «πρέπει» σου τώρα, αλλά μόνο τα «θέλω». Μια συγκατοίκηση, μια αγορά ή μια αλλαγή σπιτιού, θα ήταν ότι έπρεπε για σένα τώρα, παρά τις αντιρρήσεις των άλλων. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν όλο και καλύτερα, καθώς πολλά πράγματα σε ευνοούν και το βλέπεις, αλλά πρόσεξε για να μην ρισκάρεις πολλά και κερδίσεις λίγα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το διάστημα αυτό είναι ότι πρέπει για να κάνεις κοντινά ή μακρινά ταξίδια ή απλά για να τα οργανώσεις. Η σημερινή ημέρα σε ωθεί να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς λίγο καλύτερα ποιο δρόμο θα ακολουθήσεις από δω και στο εξής. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να σκεφτείς ποια λάθη έχουν γίνει και να φροντίσεις να επανορθώσεις, πριν είναι πολύ αργά. Ζύγισε όλα τα υπέρ και τα κατά, πριν αποφασίσεις οτιδήποτε.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μια ιδιαίτερα δοτική ημέρα για σένα, όπου θα εισπράξεις πολλά δώρα κυρίως σε αισθηματικό επίπεδο. Φρόντισε να ανταποδώσεις στα άτομα που σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Μην ξεκινήσεις βέβαια ένα ατελείωτο shopping therapy, αμέσως μόλις πιάσεις στα χέρια σου κάποια παραπάνω χρήματα, γιατί πώς θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις μετά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει τώρα, και ανακαλύπτεις σιγά-σιγά αυτά που πραγματικά θέλεις εσύ, διαχωρίζοντας τη θέση σου από αυτή των άλλων. Ήρθε η μέρα που θα σου δώσει αυτά που θέλεις και δικαιωματικά δικαιούσαι, αρκεί να μην κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια και να παλέψεις γι’ αυτά. Κινητοποιήσου και πάρε σημαντικές αποφάσεις τώρα, δίχως πολλούς δισταγμούς και αναστολές. Ενδιάμεσα, φρόντισε να προετοιμάσεις τις καταστάσεις για να κάνεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Λέων (23/7-23/8)

Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο στη ζωή, παρόλο που εσύ έτσι τα βλέπεις όλα τώρα. Θα πρέπει να βάλεις στην άκρη την υπερβολή και να προσπαθήσεις να βρεις τις δικές σου ισορροπίες, δίχως να περιμένεις όλα να αλλάξουν ως δια μαγείας μέσα, σε μια μέρα. Μάθε από τα λάθη και τις παραλήψεις σου, για να μην τα επαναλάβεις. Απέφυγε τις τύψεις για λάθη και αδικίες του παρελθόντος, και κοίτα μπροστά. Είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσεις παρακάτω.

Παρθένος (24/8-22/9)

Ο έρωτας, θα σου δώσει τώρα αυτά που επιθυμείς, δίχως να το παλέψεις και πολύ. Φρόντισε να τον χαρείς δίχως ερωτηματικά. Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να χαρείς και να διασκεδάσεις περισσότερο από ποτέ. Μην τη χάσεις, κολλώντας σε λεπτομέρειες. Φίλοι είναι κοντά σου και σε στηρίζουν τώρα, περισσότερο από ποτέ.

Ζυγός (23/9-22/10)

Δέξου μια ερωτική πρόκληση που θα σε κάνει να περάσεις όμορφα, κι ας είναι για λίγο. Φρόντισε να στοχεύεις ψηλά και όχι χαμηλά, για να μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα και καλύτερα πράγματα. Μην προδίδεις τα όνειρά σου, μόνο και μόνο, επειδή νιώθεις πως ακόμα δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήρθε η ώρα να πάρεις μερικά πράγματα λίγο πιο σοβαρά και να παλέψεις με δύσκολες καταστάσεις. Τον δυναμισμό τον έχεις. Πάλεψέ το.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Πολλές νέες γνωριμίες, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και προτάσεις είναι γεμάτη η μέρα αυτή, τα οποία μάλλον αυξάνουν τους όμορφους πειρασμούς στη ζωή σου. Βγες έξω, διασκέδασε, φλέρταρε και απόλαυσε τον έρωτα, δίχως να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Αυτές οι στιγμές είναι μόνο δικές σου και δεν χρειάζεται να μετανιώνεις για τίποτα. Δες τα όλα αυτά, ως ιδιαίτερα διδακτικές εμπειρίες. Το διάστημα αυτό είναι ότι πρέπει για να φύγεις ένα ταξίδι ή τουλάχιστον για να το οργανώσεις. Ξεκίνα να ετοιμάζεις βαλίτσες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Τώρα θα νιώθεις ένα ιδιαίτερο στρίμωγμα κυρίως στον ερωτικό τομέα αφού τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα θέλεις. Απέφευγε βεβιασμένες κινήσεις που δεν θα σου βγουν σε καλό και σίγουρα θα μετανιώσεις. Σκέψου καλά πριν κάνεις οτιδήποτε και μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε οδηγήσει γιατί σίγουρα θα επιλέξεις λάθος μονοπάτια. Καθυστερήσεις και αναβολές σε περιμένουν τώρα, αλλά δεν θα πρέπει να το βάλεις κάτω.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Φαίνεται πως τα «πρέπει» σου, θα εμποδίσουν και σήμερα τα περισσότερα από τα «θέλω» σου, να εκδηλωθούν και να ζήσουν έτσι όπως τους αξίζει. Η σημε
ρινή μέρα σε καλεί να εργαστείς σκληρά προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Γι’ αυτό και ίσως θα πρέπει να βάλεις για λίγο στην άκρη τη διασκέδαση και τον έρωτα, προκειμένου να χτίσεις ένα καλύτερο αύριο. Μια νέα σχέση ή συνεργασία θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα. Μπορεί να μην έχεις και πολύ χρόνο, αλλά θα υπάρχει ασφάλεια και σταθερότητα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Πολλά σκαμπανεβάσματα θα έχει η αισθηματική σου ζωή τώρα, καθώς εκεί που νομίζεις πως ξέρεις τι θέλεις και ότι έχεις κατασταλάξει, κάποια γεγονότα και συμπεριφορές, θα σου αλλάζουν γνώμη. Μη δίνεις ελπίδες σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σένα, όταν εσύ είσαι αλλού. Αν δεν καταφέρεις να αποφύγεις την πολλή δουλειά, φρόντισε να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα με συνεχείς αποδράσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Τώρα μπορείς στην κυριολεξία να ξανανιώσεις ερωτικά, να καταλάβεις πόσο μεγάλη σημασία έχεις για κάποιους, καθώς και πόσο σημαντικοί είναι κάποιοι για σένα. Θα ερωτευτείς από την αρχή ανθρώπους που συνεχίζουν να σε γοητεύουν για διάφορους λόγους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και κάποια παραπάνω βήματα. Το σίγουρο είναι πως μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα, να διασκεδάσεις αφάνταστα, ακόμα κι αν οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Μην αφήσεις καθυστερήσεις και μπερδέματα να σε παρασύρουν σε λάθη που δύσκολα διορθώνονται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment