PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 25/4


Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ. Σελήνη 22 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ. Σελήνη 22 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Σήμερα θα έχετε μια τάση νοσταλγίας και επίγνωσης συναισθημάτων. Θα επικοινωνήσετε με άτομα παρελθόντος και θα ζητήσετε την βοήθεια τους.

Ταύρος (21/4-20/5)

Συναισθηματικά πάθη, παιδική συμπεριφορά και επιθυμίες σας κυριαρχούν και μάλλον θα ενεργήσετε σύμφωνα με αυτά παρά με ότι χρειάζεται. Όλα τα συναισθήματα σας είναι μπερδεμένα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σήμερα θα έχετε μια τάση να ακολουθήσετε τα πάθη σας ενάντια σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Παράλληλα μια ανεξέλικτη διάθεση θα σας κάνει λίγο νευρικούς.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σήμερα κυριεύεστε από παραξενιές καθώς δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε με ότι συμβαίνει στο περιβάλλον σας. Υπεραισθησία και παιδική διάθεση είναι ισχυρότερα από ότι συνήθως.

Λέων (23/7-23/8)

Προσοχή σε μικρό ατυχήματα σήμερα. Είναι μια καλή μέρα να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη. Ρήξη με ένα αγαπημένο πρόσωπο ενδέχεται σήμερα, μην πιέζετε καταστάσεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η εσωτερική αρμονία σας συμβαδίζει με γεγονότα και άτομα σχετικά με εσάς. Πιθανόν να ακολουθήσετε τον ευκολότερο και ασφαλέστερο δρόμο σήμερα από το να κάνετε σημαντικές αλλαγές.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ενδέχεται να έρθετε σε ρήξη με ένα γυναικείο πρόσωπο επειδή οι απαιτήσεις του δεν συμβαδίζουν με τα θέλω σας. Προσεκτικοί και στις αγορές σας την σημερινή μέρα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Θα λάβετε σημαντική πληροφορία σχετική με μακρόπνοους στόχους σας. Μην προσπαθείτε να πιέσετε ή να έρθετε σε συμφωνία για θέματα τα οποία απαιτούν πολύ συμβιβασμό από την μεριά σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Προσπαθήστε να έρθετε σε επικοινωνία με την οικογένεια σας έχοντας σκοπό να βάλετε κάποιο τέλος στα προβλήματα. Καλή μέρα και για εσάς που έχετε παιδία.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Καθήκοντα και υποχρεώσεις θα σας κρατάνε δέσμιους. Δεν έχετε κοινωνική διάθεση σε οποίο περιβάλλον και να βρεθείτε.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Παρεξηγήσεις με άτομα συνδεδεμένα με εσάς χαρακτηρίζουν την ημέρα αυτή. Μην προσπαθήσετε να τα βρείτε μαζί τους αυτή την στιγμή γιατί δεν είστε έτοιμοι για συμβιβασμούς.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ψάχνετε και βρίσκετε ασφάλεια σήμερα από οικογένεια, παλιούς φίλους ή ακόμα μέρη, βιβλία ή πράγματα από το παρελθόν. Θα σας κυρίευση μια νοσταλγική διάθεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment