PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 25/10


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 18 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 18 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην κάνετε σπατάλες και να μείνετε συντηρητικοί με τα έξοδα σας. Επιδιώξτε επαφές και νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί σήμερα και δεν προλαβαίνετε. Καλό λοιπόν θα ήταν να σκεφτείτε δύο και τρείς φορές πριν αποφασίσετε για οτιδήποτε τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα και απαιτεί να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ότι σας απασχολεί. Φανείτε προσεκτικοί και κινηθείτε μυστικά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Δείτε θετικά τα πράγματα σήμερα και λειτουργήστε με πρακτικότητα και δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον στο σύντροφο σας.

Λέων (23/7-23/8)

Πάθος έρωτας και δυνατή αγάπη επικρατεί στον αισθηματικό τομέα. Οι απαιτήσεις όμως εξακολουθούν να σας πιέζουν, μην γυρίζετε την πλάτη στις εκκρεμότητες γιατί θα υπάρξει οικονομικό αντίκτυπο.

Παρθένος (24/8-22/9)

Τα άστρα σήμερα σας βρίσκουν σε καλή φόρμα σήμερα και έχουν την πρόθεση να σας ωθήσουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως η οποία θα σας αποφέρει ευχάριστες προοπτικές αργότερα προς όφελος σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η μέρα σήμερα ευνοεί την προώθηση των στόχων σας. Κρατήστε τις κινήσεις όμως μυστικές. Κινδυνεύετε να γίνετε θύμα υπονόμευσης.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα προκαλεί κάποιους με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Να μην δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αρχίζετε να βλέπετε φώς στο τούνελ σε ότι αφορά τον σύντροφο σας, αφού σας αποδεικνύει έντονα ότι σας στηρίζει συναισθηματικά. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν ανεκμετάλλευτες στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα τον συντρόφου σας θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν μικρό-παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και συναδέλφους.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η μέρα σήμερα είναι με το μέρος όσο και αν σας κουράζουν αναβολές και καθυστερήσεις. Σύντομα το σκηνικό θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Τα άστρα σήμερα θα είναι ευνοϊκά μαζί σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας, γιατί μόνο έτσι θα βοηθηθείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment