PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 24/8


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Κριός (21/3-20/4)

Ξεκίνα μια συγκατοίκηση, μια αλλαγή ή αγορά σπιτιού, και προτίμησε να μείνεις περισσότερο στο σπίτι, παρά να βγεις έξω. Φωτιά και λαύρα είναι η σημερινή ημέρα για σένα, ιδιαίτερα σε θέματα ερωτικά, καθώς θα μπεις σίγουρα στον πειρασμό να ζήσεις έντονες στιγμές, και μάλλον θα τις απολαύσεις αρκετά. Φρόντισε μόνο να μην κάνεις πράγματα που αμέσως μετά την ένταση και το πάθος, τα μετανιώσεις, και άντε να τα διορθώσεις μετά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προσπάθησε να μείνεις μακριά από αδιέξοδες σχέσεις, που μόνο αγωνία και ταλαιπωρία θα σου προσθέσουν. Μπορείς να βρεις κάτι πολύ καλό στον ερωτικό τομέα, που θα γεμίσει ευχάριστα τη ζωή σου. Μικρές ή μεγάλες αλλαγές στο σπίτι, θα σου στοιχίσουν οικονομικά, είτε το θέλεις είτε όχι. Φρόντισε τουλάχιστον να πιάσουν τόπο και να φτιάξεις κάτι ιδιαίτερα όμορφο.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Εσύ, που δεν σταματάς να φλερτάρεις όπου κι αν βρίσκεσαι, θα συνεχίσεις τα νοητικά παιχνίδια με τη σχέση σου τώρα, παρόλο που μάλλον θα μείνεις κατά πολύ στα λόγια, αποφεύγοντας τις πράξεις. Είναι ίσως το καλύτερο διάστημα για τα οικονομικά σου, γι’ αυτό, μην ξεχάσεις να διεκδικήσεις εκείνη την αύξηση που σκεφτόσουνα εδώ και καιρό. Πολλές καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες σου επιφυλάσσει η μέρα, γι’ αυτό μην κάνεις τίποτα σημαντικό.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μη μπερδεύεις τη δουλειά με τη διασκέδαση, και τον έρωτα με την εκτίμηση. Ακόμα κι αν σε ελκύει ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο, προσπάθησε να διατηρήσεις μια κάποια διακριτικότητα. Εξέτασε όλες τις πιθανότητες πριν προχωρήσεις. Υπάρχουν και άλλοι χώροι για να χαρείς τον έρωτά σου, δίχως να εκτεθείς. Μπορεί να καταπιέζεσαι πολύ λόγω αυξημένης εργασίας, αλλά δεν θα ήταν σωστό να την εγκαταλείψεις τώρα και να φύγεις, γιατί σε κάποιους δεν θα αρέσει καθόλου αυτό. Και δεν είναι και ότι καλύτερο να δημιουργήσεις νέους εχθρούς τώρα.

Λέων (23/7-23/8)

Πολλές αναθεωρήσεις θα κάνεις στους περισσότερους τομείς της ζωής σου τώρα, και ιδιαίτερα στο κομμάτι που αφορά τα ερωτικά και τις σχέσεις σου. Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις δεν θέλεις, πρέπει να κάνεις κάποιες υποχρεωτικές αλλαγές σε συνήθειες που δεν σου είναι και τόσο εύκολο να αποχωριστείς. Προχώρα, βήμα – βήμα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα τυχερή μέρα, καθώς θα καταφέρεις επιτέλους να απολαύσεις όλα αυτά που έχεις κατακτήσει έως τώρα, αφήνοντας πίσω τις πολλές έγνοιες του παρελθόντος. Ξέχασε ότι δυσάρεστο έχει ήδη συμβεί και βελτίωσε τις συνθήκες της ζωής σου. Φρόντισε να βγαίνεις πιο συχνά με τους φίλους σου, για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πολλά πισωγυρίσματα στα αισθηματικά σου έχει η σημερινή ημέρα, καθώς φαίνεται πως δεν έχεις μάθει ακόμα το μάθημά σου και θα μπεις στον πειρασμό να ξαναδοκιμάσεις με έναν παλαιότερο δεσμό. Προσοχή στις εξαπατήσεις ή άστοχες εξιδανικεύσεις. Νέοι στόχοι, νέα όνειρα, μπορείς να αναζητήσεις τώρα και να έχεις κι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Έντονο φλερτ, μετακινήσεις, συζητήσεις και πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα σε περιμένουν. Το μόνο σίγουρο με σένα είναι πως δεν πρόκειται να βαρεθείς, αλλά θα έρχονται συνεχώς καινούργια συναρπαστικά πράγματα στη ζωή σου. Πιθανό να ζήσεις έναν έρωτα γεμάτο πάθος και ένταση που δεν θα κρατήσει για πολύ. Προσπάθησε να αποφύγεις την έντονη κυκλοθυμία γιατί δεν θα το απολαύσεις όσο χρειάζεσαι. Κλείσε συμφωνίες, κάνε ταξίδια και φρόντισε να μη δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Με ανάμικτα συναισθήματα σε βρίσκει η σημερινή ημέρα, καθώς από τη μια θέλεις να είσαι ελεύθερο πουλί και να μην έχεις κανένα στο κεφάλι σου, αλλά από την άλλη, επιθυμείς μια σταθερή σχέση. Πάρε τις αποφάσεις σου με αντικειμενικότητα, αφού σκεφτείς όλα τα υπέρ και τα κατά. Κάνε προσεχτικά βήματα και μη βιάζεσαι. Κανόνισε να φύγεις για ένα ταξιδάκι, σε ένα μέρος όπου θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς, δίχως πολύ κόσμο.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να εμπιστευτείς ένα πρόσωπο που δείχνει πως σε νοιάζεται και ενδιαφέρεται για σένα. Τσέκαρέ τον πριν κάνεις ένα
ακόμα βήμα μαζί του, για να μην κάνεις ένα ακόμη ανεπανόρθωτο λάθος. Ξόδευσε τα χρήματά σου με μέτρο, για να μη μείνει άδειο το πορτοφόλι σου. Μια νέα σχέση ή συνεργασία θα σε βοηθήσει πολύ να ανέβεις ψυχολογικά, αρκεί να αρχίσει σωστά και υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Διασφάλισε τη σχέση σου, αφήνοντας απ’ έξω συγγενείς και φίλους, που μπορούν να τη χαλάσουν αν ανακατευτούν. Θέλεις να κάνεις τόσα πολλά για τους άλλους, που μπορεί να ξοδεύσεις και ολόκληρο το κομπόδεμά σου, προκειμένου να τους δώσεις το καλύτερο δυνατό. Ακόμα κι αν η κούραση που αισθάνεσαι προστάζει να φύγεις για ένα κοντινό και σύντομο ταξιδάκι, φρόντισε να το αναβάλεις προς το παρόν, προκειμένου να τελειώσεις τις δουλειές που σου έχουν απομείνει.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Το βάρος των προηγούμενων ημερών φεύγει επιτέλους από την ερωτική σου ζωή, και σήμερα θα αισθανθείς καλύτερα και με μια πιο ανάλαφρη διάθεση. Θα νιώσεις μια περίεργη ελευθερία, ακόμα κι αν είσαι από τους δεσμευμένους του ζωδίου. Πολλά προβλήματα αρχίζουν να λύνονται και δεν θα σε επιβαρύνουν πλέον. Πολλά θα είναι όμως και τα έξοδα τώρα, καθώς θα βλέπεις τα χρήματά σου να φεύγουν μέσα από τα χέρια σου, δίχως να το καταλαβαίνεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment