PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 21/4


Τα ζώδια σήμερα Μ.ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 18 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Μ.ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 18 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε προσωπικά, οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα, εγκυμονούν πλάνες και εξαπατήσεις, καθώς και πισωγυρίσματα σε σχέσεις που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.

Ταύρος (21/4-20/5)

Κινηθείτε προσεκτικά στον συναισθηματικό τομέα, αποφεύγοντας να αφήσετε το παραμικρό στην τύχη του. Οικονομικά ρίσκα αλλά και συμβόλαια θα χρειαστούν επίσης προσοχή. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ώστε να μην πέσετε θύμα λάθος εκτιμήσεων και εξαπατήσεων.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα εμπεριέχουν συναισθηματική φόρτιση, αν δεν τα διαχειριστείτε με ψυχραιμία, ρεαλισμό και μέτρο. Αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας χωρίς υπεκφυγές και ζητήστε και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο, με στόχο την λύση και όχι την αντιπαράθεση. Δώστε προσοχή και σε συμβόλαια και νομικές διαδικασίες. Στον προσωπικό τομέα, το κλίμα είναι θετικό.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε αγχωμένοι εξαιτίας ανατροπών, αυξημένων επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Οικογενειακά «βάρη» μπορούν να διευθετηθούν σήμερα με επιτυχία, αρκεί να πάψετε να συγκρούεστε μαζί τους και να βρείτε τρόπους να συνεργαστείτε με τους εμπλεκόμενους σε αυτά για την επίλυσή τους.

Λέων (23/7-23/8)

Φροντίστε ιδιαίτερα σήμερα τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες και αποφύγετε να εμπλακείτε σε συζητήσεις που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι εγκυμονούν εντάσεις. Προσοχή σε συναισθηματικές, επαγγελματικές και οικονομικές ανατροπές αλλά και παρασκήνιο σε κάθε τομέα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα με έντονο παρασκήνιο και αλλαγές, αντιπαραθέσεις σε προσωπικές σχέσεις, αλλά και ζητήματα υγείας, δεν πρέπει να αφεθούν στην τύχη τους σήμερα. Ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας μέσα από συζητήσεις με πρόσωπα που σας γνωρίζουν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Καλό θα είναι σήμερα, να αποφύγετε ρήξεις σε θέματα συνεργασιών ή διαφορών στους τρόπους δράσης στον εργασιακό και οικογενειακό σας χώρο. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, και δημιουργείστε τις προοπτικές για να δομήσετε τις επιλογές σας χωρίς να συγκρουστείτε. Κατανοήστε ότι η ενασχόληση σας με τους άλλους με στόχο να τους αλλάξετε, μόνο τους πιέζει.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αποφύγετε σήμερα τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την εξιδανίκευση σε κάθε επίπεδο. Μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε συμφωνίες αν δεν έχετε εξετάσει όλες τις παραμέτρους και αποφύγετε αγορές ακινήτων και κληρονομικές διευθετήσεις, διότι εγκυμονούν διαστρεβλώσεις. Αντιμετωπίστε τυχόν αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις ως δώρα που θα σας εξελίξουν και όχι ως ακόμα ένα πρόβλημα προς επίλυση.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η σημερινή μέρα εμπεριέχει θετικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Αν σκέφτεστε να διαφοροποιήσετε πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, οι συνθήκες ευνοούν την κατάστρωση τέτοιων στρατηγικών. Οργανώστε όμως προσεκτικά τις κινήσεις σας και μην αναθέτετε σημαντικά θέματα σε πρόσωπα που δεν εμπιστεύεστε. Για τους αδέσμευτους, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Πληθώρα επαφών, ευκαιρίες αλλά και την διάθεση για προσωπική ανάπτυξη. Να ανταπεξέλθετε επαρκώς στις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε σε κάθε τομέα είναι πολλές. Ενεργοποιήστε τα κοντινά σας πρόσωπα προς όφελός σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Αδυναμία συνεννόησης, σε επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά ζητήματα. Θα συνειδητοποιήσετε που παίρνετε τις «λάθος ευθύνες», που τελικά σας απομυζούν, σε σχέσεις και συνεργασίες και να αναλάβετε τις σωστές, έστω και αν αυτό προϋποθέτει την πλήρη διαφοροποίησή σας από εργασιακά ή άλλα περιβάλλοντα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Δώστε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή σε ανατροπές που θα συμβούν στο περιβάλλον σας, μη συμβάλλοντας καθόλου σε αυτές. Αποστασιοποιηθείτε από ότι δεν σας αφορά και μπορεί να σας προκαλέσει αναστάτωση και ένταση. Εκμεταλλευτείτε τις συζητήσεις και γεγονότα που θα προκύψουν για να ξεκαθαρίσετε δικά σας επαγγελματικά και προσωπικά θέματα, μη επιτρέποντας να περιπλεχθούν περισσότερο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment