PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 2/11


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 25 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 25 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό για λίγο ακόμα. Κάντε υπομονή σε θέματα σχέσεων. Συγκρατηθείτε, διότι υπάρχει κίνδυνος να απογοητευθείτε.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αν κάτι πήγε στραβά τις προηγούμενες μέρες προσπαθήστε να το διορθώσετε χωρίς αναστολές. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ τρυφερή και ρομαντική για τα αισθηματικά σας αγαπητοί Ταύροι.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Kινηθείτε εκ του ασφαλούς σήμερα. Το κέφι σας δεν θα είναι και τόσο σπουδαίο, οικονομικά και κληρονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Δύσκολα σήμερα θα συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Η ψυχαγωγία και οι κοινωνικές επαφές σήμερα θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και καλή διάθεση.

Λέων (23/7-23/8)

Γίνετε περισσότερο αποδοτικοί και μην απογοητεύεστε η μικρή πτώση στα επαγγελματικά σας, είναι παροδική.

Παρθένος (24/8-22/9)

Ανοίγονται νέοι δρόμοι για εσάς και είναι πολύ πιθανόν να προκύψει και κάποιο ταξίδι. Προσέξτε όμως γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σας, που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ζυγός (23/9-22/10)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα, δίνει τέλος στην αρρωστημένη κατάσταση που ζείτε τελευταία. Ξεκουραστείτε και μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας άσκοπα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα. Εξάλλου η υγεία κάποιου δικού σας προσώπου είναι πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

Τοξότης (23/11-21/12)

Χρειάζεστε ξεκούραση. Το άγχος σας έχει καταβάλει Βρείτε χρόνο για περιποίηση και χαλαρώστε.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Παρόλο που η μέρα σας οπλίζει με αυτοπεποίθηση ίσως υπάρξουν ξαφνικές οικονομικές απώλειες. Εξετάστε με προσοχή συμφωνίες και καινούργιες εργασιακές προτάσεις, γιατί πιθανόν να κρύβουν οικονομικές εξαπατήσεις.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μην πτοήστε σήμερα από σκέψεις και φοβίες του υποσυνειδήτου. Τα άστρα είναι πιθανόν να σας προκαλέσουν ένταση και ενοχλητική ζήλεια με το σύντροφο σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Το πλανητικό σκηνικό θα σας ευνοήσει παρόλο που βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Προσοχή όμως και στις οικονομικές δοσοληψίες σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment