PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 20/5


Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 18 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 18 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Αποφύγετε συναισθηματικές παρορμητικές αντιδράσεις στον επαγγελματικό τομέα και μην μπλέξετε θέματα πρακτικά με ψυχολογικές ερμηνείες. Το ίδιο ισχύει και στον προσωπικό τομέα, όπου θέματα που απασχολούν τον τελευταίο καιρό τις σχέσεις με το σύντροφό σας και την οικογένειά σας θα χρειαστούν προσεκτικούς χειρισμούς ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε χωρίς ανατροπές.

Ταύρος (21/4-20/5)

Φορτισμένη έντονα συναισθηματικά η σημερινή μέρα σας εφιστά την προσοχή σε υπερβολές που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις. Θετικές απαντήσεις που αφορούν δάνεια, νομικές διαδικασίες και θέματα υγείας σας χαροποιούν ιδιαίτερα, αλλά και σας θέτουν προβληματισμούς σχετικά με τους στόχους σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ανακατατάξεις και αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα σας δημιουργούν αναστάτωση, αλλά στην πορεία θα αποδειχθούν εξαιρετικά θετικές. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας χωρίς αντιπαραθέσεις. Θετική προβλέπεται και στο συναισθηματικό τομέα σήμερα η πορεία των πραγμάτων, αρκεί να παραμερίσετε την τάση σας για κριτική.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αξιοποιείστε τη θετική σας διάθεση, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον συναισθηματικό και οικογενειακό. Συζητήσεις και επαφές σας βοηθούν να επεκτείνετε τα όριά σας αλλά και να βρείτε πρωτοποριακές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό. Η ημέρα ευνοεί τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Λέων (23/7-23/8)

Προσοχή σε εντάσεις και υπερβολές, τόσο στον οικογενειακό τομέα όσο και στις σχέσεις με συνεργάτες σας. Χειριστείτε με προσοχή εκκρεμότητες του παρελθόντος, αποφεύγοντας λάθος αξιολογήσεις. Αξιοποιήστε την έντονη συναισθηματική σας διάθεση και τον ερωτισμό της ημέρας. Συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και διασκεδάστε.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σήμερα να κινηθείτε χαλαρά αφιερώνοντας χρόνο σε εγκάρδιες επαγγελματικές επαφές, στον εαυτό σας και σε αγαπημένα πρόσωπα. Η ημέρα ευνοεί τον συναισθηματικό τομέα, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους φίλους του ζωδίου.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σας δίνετε σήμερα η ώθηση αλλά και η δημιουργική διάθεση να ταξινομήσετε πρακτικές και συναισθηματικές καταστάσεις. Επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως μετά το απόγευμα, σας γεμίζουν με θετική διάθεση, ενώ η υποστήριξη που δέχεστε σας δημιουργεί ασφάλεια.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Θετικές επαφές στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε με γνώμονα τη συνεργασία. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, όπου θα χρειαστεί να αναθερμάνετε το κλίμα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αποφεύγοντας θέματα που περιέχουν εντάσεις και κριτική.

Τοξότης (23/11-21/12)

Χειριστείτε σήμερα προσεκτικά σοβαρά ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα και δώστε ευφυείς λύσεις που θα ξεμπλοκάρουν με τη βοήθεια σημαντικών προσώπων εκκρεμότητες που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η σημερινή ημέρα ευνοεί τον συναισθηματικό τομέα και τις εγκάρδιες επαφές, φορτίζει θετικά τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον ερωτικό σας τομέα. Απολαύστε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι φίλοι του ζωδίου βγείτε, διασκεδάστε και ερωτευτείτε χωρίς αναστολές.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Κρατείστε σήμερα αποστάσεις από θέματα που περιέχουν ανταγωνισμό αλλά και αρνητική και κακόβουλη συμπεριφορά στον επαγγελματικό τομέα. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλάι σας και στηρίζουν εσάς και τις επιλογές σας. Στον συναισθηματικό τομέα, η μέρα περιέχει έντονη φόρτιση τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους φίλους του ζωδίου.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ευνοείται η οργάνωση, με εύκολο τρόπο, επαγγελματικών, οικονομικών αλλά και οικογενειακών εκκρεμοτήτων. Φίλοι και κοντινά σας πρόσωπα σας στηρίζουν, δίνοντάς σας εξαιρετικά συμφέρουσες λύσεις ώστε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment