PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 20/10


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 13 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 13 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη εξαιτίας της σημερινής πλανητικής επιρροής. Διώξτε τις ανασφάλειες και μη χάνετε την ψυχραιμία σας από απρόοπτα γεγονότα που θα προκύψουν στον οικογενειακό τομέα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Θα απολαύσετε την παρέα των φίλων σήμερα. Προσοχή όμως μην παρασυρθείτε με σχόλια και ίντριγκες τρίτων. Αν καταλάβετε ότι γίνονται εις βάρος σας δείξτε αδιαφορία και ανοχή.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μην παραμελείτε την προσωπική σας ζωή και ιδιαίτερα τον σύντροφο σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν αλλαγές προς όφελος σας. Η ένταση του συντρόφου σας όμως, θα σας χαλάσει τη διάθεση. Κάντε υπομονή !!!

Λέων (23/7-23/8)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει θετικά δεδομένα. Νομιμοποιήσεις και σταθερές σχέσεις είναι μερικά θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά παρουσιάζουν αστάθειες.

Παρθένος (24/8-22/9)

Τα οικονομικά σας ανοίγματα σας προκαλούν άγχος για ακόμα μια ημέρα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιους να σας εξαπατήσουν. Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ο Ερμής στον Σκορπιό. Δείξτε ψυχραιμία σήμερα και μη δίνετε σημασία στα σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά λάθη σας. Δείξτε τον ερωτισμό σας και ανάψτε του φωτιά!!!

Σκορπιός (23/10-22/11)

Είστε οι ευνοημένοι της επικοινωνίας τώρα με τον Ερμή στο ζώδιο σας. Ευκαιρία να πείσετε με τις απόψεις σας. Κάτι καλό θα ακούσετε.

Τοξότης (23/11-21/12)

Δώστε σημασία στην καθαρή σκέψη και μην αφήνετε το μυαλό σας να οδηγείτε σε σύγχυση. Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αλλαγή των παραστάσεων θα συμβάλει στην υλοποίηση των μελλοντικών και επαγγελματικών σας στόχων.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σας θέματα, συμβουλευτείτε άτομα που είναι ειδικοί. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ο Ερμής στον Σκορπιό σήμερα θα σας γεμίσει με δυναμισμό και ένταση. Ελέγξετε τα συναισθήματα σας. Ευνοούνται ταξίδια, σπουδές και γράψιμο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment