PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 19/1


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.

Κριός (21/3-20/4)

Μπορεί η κατάσταση στα επαγγελματικά σας να, φαίνεται δύσκολη, όμως η προαγωγή που από καιρό περιμένετε θα έρθει στο άμεσο μέλλον.

Ταύρος (21/4-20/5)

Νέες γνωριμίες και ευχάριστες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας επιφυλάσσει η μέρα σήμερα. Εκφραστείτε ελεύθερα λειτουργεί προς όφελος σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οικονομικά ανοίγματα σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Σύντομα όμως θα παρουσιαστούν ευνοϊκές ευκαιρίες προς όλους τους τομείς.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η Πανσέληνος θα σας φέρει κάποιες ευνοϊκές αλλαγές προς όφελος σας στον οικονομικό και αισθηματικό τομέα. Κάντε υπομονή τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Λέων (23/7-23/8)

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Οι στόχοι σας τώρα επιτυγχάνονται. Κάντε έξυπνες συζητήσεις, αναζητήστε ξεκάθαρες λύσεις και μη ριψοκινδυνεύετε με λογομαχίες και εντάσεις τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μην αφήνετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις να σας χαλάσουν τη διάθεση. Οι πλανήτες σήμερα θα σας γεμίσουν με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Χαλαρώστε. Επιβάλλεται !!!

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η ερωτική απογοήτευση που νιώθετε θα σας κουράσει ψυχικά. Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας φορτίσει συναισθηματικά με έντονα πάθη και ζήλιες. Θα προκύψουν προβλήματα στην εργασία σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται σήμερα, για να μπορέσετε να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες που θα σας αποδώσουν αργότερα. Προσοχή όμως στις μετακινήσεις και στα απρόβλεπτα έξοδα. Μην κάνετε υπερβολές.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Τα άστρα σας γεμίζουν με περίεργα συναισθήματα και ρομαντισμό.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Προσοχή στις εξαπατήσεις. Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια. Χαλαρώστε και αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η τύχη σας χαμογελάει στον επαγγελματικό τομέα. Εσείς να το πιστέψετε, είναι προς όφελος σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment