PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/9


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Κριός (21/3-20/4)

Πολλά πράγματα τώρα σε βάζουν δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα και μπορείς να γευτείς επιτέλους την καλή πλευρά της σταθερότητας μέσα σε μια σχέση. Θα δεις πως μπορείς να περάσεις εξίσου καλά με ένα μόνο άτομο κάθε φορά, δίχως διπλές και τριπλές καταστάσεις και κατακτήσεις. Μια νέα συνεργασία μπορεί να κάνει τη διαφορά στο χώρο της καριέρας σου και να σε βοηθήσει να ανέβεις ένα βήμα παραπάνω. Φρόντισε να έχεις μια πόρτα ανοιχτή σε νέες προκλήσεις σε όλες τις φάσεις. Μην αφήσεις το φόβο για τα στενά δεσμά να σε απομακρύνει από άτομα που σε αγαπάνε και με τα οποία περνάς υπέροχα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η ασυνήθιστη εξωστρέφεια και κοινωνικότητά σου, φέρνει πολύ κόσμο κοντά σου, κι αυτό σε ευχαριστεί. Οι συνθήκες τώρα ευνοούν να μπεις σε νέους δρόμους με τις σχέσεις σου, ενώ παράλληλα οι ευκαιρίες να έχεις αυτό ακριβώς που θέλεις, είναι άφθονες. Βρες χρόνο για να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ζήσε ένα μεγάλο έρωτα δίχως φόβο αλλά με πολύ πάθος, δίχως να σκέφτεσαι αν μπορεί και μετά να υπάρξει συνέχεια. Σε θέματα οικονομικά θα αισθανθείς πως έχεις φτάσει στα όριά σου και θα πρέπει να βάλεις ένα φρένο σε έξοδα που δεν σου είναι απολύτως απαραίτητα ή τα κάνουν οι άλλοι για σένα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Όλες οι προσπάθειες, οι δικές σου αλλά και του συντρόφου σου, να αναθερμάνετε τη σχέση σας, πιθανό να συναντήσουν μεγάλες δυσκολίες τώρα. Φρόντισε να μη δείξεις την ανασφάλεια που αισθάνεσαι για τη σχέση σας. Πολλά πράγματα τώρα, δεν πάνε όπως ακριβώς τα ήθελες σε θέματα καριέρας, όχι γιατί δεν έχεις δουλέψει αρκετά προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά γιατί ίσως τελικά δεν σου ταιριάζουν. Απέφυγε να συναντήσεις άτομα ιδιαίτερα αρνητικά απέναντί σου, καθώς κάνουν ιδιαίτερα κακό στην ψυχολογία σου.

Λέων (23/7-23/8)

Μην αφήνεις το σύντροφό σου έξω απ’ τα σχέδιά σου, γιατί θα αισθανθεί πως δεν τον υπολογίζεις, κι αυτό δεν είναι αλήθεια. Συζήτησε μαζί του και θα δεις μια ακόμα πλευρά του που θα σου αρέσει και θα εκτιμήσεις αρκετά. Μη δώσεις σημασία σε νέες δελεαστικές προτάσεις που θα σου γίνουν για θέματα καριέρας τώρα, καθώς είναι πολύ πιθανό να κρύβουν και πάλι παγίδες που δεν είναι ακόμα ορατές. Διερεύνησε έναν τομέα που σε ενδιαφέρει πολύ. Συζήτησε για να μάθεις περισσότερα, αλλά μην ξεκινήσεις οτιδήποτε σημαντικό, αν δεν έχεις όλες τις πληροφορίες και την οργάνωση που χρειάζεσαι.

Παρθένος (24/8-22/9)

Νέες σχέσεις, πολύ δυνατές, μπορούν να δώσουν τώρα άλλον αέρα στα ερωτικά σου, αρκεί να μην είναι απλά περαστικές από τη ζωή σου. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις πρώτα τι θέλουν οι άλλοι από σένα και μετά τι θέλεις εσύ από αυτούς. Μόνο τότε θα έχεις έστω και μία ελπίδα να κάνεις σωστές επιλογές και να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή. Μερικά πράγματα ίσως δεν είναι έτσι όπως φαίνονται ή όπως σου παρουσιάζονται. Μη χάσεις μια σημαντική ευκαιρία να αυξήσεις κατακόρυφα τα πάγια εισοδήματά σου τώρα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Οι πλανητικές όψεις της σημερινής ημέρας, θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να αναζητάς το τέλειο, στις αισθηματικές σου σχέσεις, γιατί κανείς δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτό. Ούτε καν εσύ. Αν θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις μια νέα προσπάθεια σε θέματα καριέρας, καλύτερα να το ψάξεις λίγο περισσότερο τώρα, και να το αρχίσεις όταν θα τα έχεις προγραμματίσει όλα. Αν η συμπεριφορά σου απέναντι σε κάποια άτομα δεν είναι και η καλύτερη, φρόντισε να επανορθώσεις όπως μπορείς.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Βρίσκεσαι ακόμα στη δίνη του «κυκλώνα», καθώς έχεις μεγάλη ζήτηση και μπορείς να συμπαρασύρεις κάθε άτομο που γνωρίζεις τώρα κοντά σου. Οι ερωτικές κατακτήσεις σου συνεχώς πολλαπλασιάζονται και θα είναι πολύ δύσκολο αν έχεις ήδη μια σταθερή σχέση να διατηρήσεις μια σταθερότητα στο δεσμό σου. Εκτός κι αν κάνεις τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα με το έτερον ήμισυ, που σου είναι αρκετά δύσκολο να το βαρεθείς και να πας… για άλλα. Φρόντισε να περάσεις καλά και μη σκέφτεστε τίποτα άλλο τώρα. Το παρελθόν σε καταδιώκει, και θα είναι τώρα πολύ δύσκολο να αντισταθείς σε πειρασμούς που προέρχονται από αυτό.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα, είναι για να διατηρήσεις μια αισθηματική σχέση, και να έχεις παράλληλα και μια φιλική σχέση με το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου. Φρόντισε να μιλάς περισσότερο μαζί του. Δεν θα πρέπει να σε φοβίζει μια οικονομική στενότητα που μπορεί να έχεις την περίοδο αυτή, γιατί θα σου μάθει πράγματα που σου ήταν παντελώς άγνωστα και θα σου χρησιμεύσουν αργά ή γρήγορα. Συνέχισε με πείσμα να κυνηγάς τους στόχους σου, όσα εμπόδια κι αν σου προβάλουν ή ρίχνουν στο δρόμο σου οι άλλοι.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν την αισθηματική σου ζωή και πιθανό να της δώσουν ένα καινούργιο νόημα, διαφορετικό από αυτό που είχε μέχρι τώρα. Αν όμως μια απ’ αυτές εξελιχθεί σε σχέση, δεν θα έχει και τόσο μεγάλη διάρκεια. Μια προσωρινή κρίση σε θέματα καριέρας, μπορεί να ξεπεραστεί μόνο αν συνεχίσεις να δείχνεις τον αναμενόμενο ζήλο και την ψυχραιμία που απαιτείται. Δεν θα πρέπει να παίρνεις και πολύ στα σοβαρά αυτά που θα ακούσεις τώρα, γιατί σύντομα πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Πράγματα και καταστάσεις στις σχέσεις σου, έχουν σοβαρέψει εδώ και καιρό. Απλά εσύ δεν ήσουν σε θέση να το καταλάβεις. Τώρα τρέχεις και δεν φτάνεις ώστε να καλύψεις τα κενά. Ήρθε ο καιρός να σταθεροποιήσεις κι εσύ τις σχέσεις σου, να αράξεις με ένα και μόνο πρόσωπο, και να κάνεις τα λόγια σου πράξη, όσο κι αν -ακόμα κι αυτό- σε καταπιέζει. Το ρητό «όποιος έχει καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι» μάλλον σου ταιριάζει αυτή την περίοδο.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μην υποχωρήσεις, όσο κι αν σε δελεάσουν οι άλλοι με προσωρινές λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί εδώ και πολύ καιρό. Οι πλανητικές όψεις της σημερινής ημέρας, θα φέρουν όση ένταση και πάθος έλειπε από την αισθηματική σου σχέση το τελευταίο διάστημα, γιατί φαίνεται πως μάλλον είχαν… ηρεμήσει πολύ τα πράγματα, και δεν σου άρεσε κάτι τέτοιο. Αν χάσεις την εμπιστοσύνη που αισθάνεσαι για κάποια πρόσωπα που αγαπάς, θα είναι πολύ καλύτερο για σένα να απομακρυνθείς από κοντά τους, παρά να μείνεις και να υποφέρεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment