PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 18/11


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 12 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 12 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Δυστυχώς θα αντιμετωπίσετε κάποια πρόσθετα έξοδα και ο εκνευρισμός σας μπορεί να βλάψει τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ίσως αξίζει να ρισκάρετε σήμερα λίγο περισσότερο. Η μέρα είναι καλύτερη από τη χθεσινή και πολλά πράγματα γύρω σας φαίνεται να αλλάζουν προς το καλύτερο αγαπητοί μου.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μην ξεχνάτε ότι κανείς δεν είναι τέλειος και για αυτόν τον λόγο μην γίνεστε επικριτικοί. Το πλανητικό σύστημα Κρόνου και Αφροδίτης αντίθεση με την Σελήνη, φέρνει έντονη πίεση και άγχος. Ένα οξύ μπέρδεμα προβλέπετε τόσο στον αισθηματικό όσο και στον οικογενειακό σας περίγυρο.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Διασκεδάστε με φίλους και γνωστούς. Σήμερα η ψυχαγωγία και η οικογενειακή ζωή ευνοούνται.

Λέων (23/7-23/8)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας γεμίζει με ενέργεια και δύναμη. Δοκιμάστε καινούρια πράγματα σήμερα. Ανοίξτε μια πόρτα στο μέλλον, τολμώντας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σύντομα θα δρέψετε τους καρπούς αν συνεχίσετε να δουλεύεται με αυτό το αμείωτο ενδιαφέρον σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα θα φέρει θετικές εξελίξεις και καινούργιες γνωριμίες με άτομα που θα βοηθήσουν προς όφελος σας στα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Περιορίστε την ζήλια και την κτητικότητα σήμερα. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις συμφωνίες σας επίσης. Μην οδηγείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα σε πολλά ζητήματα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Προσοχή σε συναλλαγές σήμερα ή κάποιου είδους επενδύσεις. Δείτε τα πράγματα με επιφυλακτικότητα και αποκτήστε αίσθημα ευθύνης με μεθοδικότητα και οργάνωση στα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Ο δρόμος προς την επίτευξη των στόχων σας δεν απαιτεί εντάσεις. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί διάχυτες διαφωνίες εις βάρος σας τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα είναι μια καλή μέρα να ξεκινήσετε δίαιτα με ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής για μακροπρόθεσμα και σταθερά αποτελέσματα. Οι σχέσεις σας με τον περίγυρο και ειδικά με το ταίρι σας μπερδεύονται τόσο που αισθάνεστε φοβισμένοι και ανασταλτικοί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment