PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/8


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Κριός (21/3-20/4)

Λίγη σταθερότητα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, έτσι κι εσύ πιθανό να αποφασίσεις τώρα να προχωρήσεις ένα βήμα παραπάνω με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι μια υπέροχη ημέρα για να αποφασίσεις, να σχεδιάσεις ή και να κάνεις ένα γάμο, έναν αρραβώνα, ή μια συγκατοίκηση. Θα ξοδεύσεις πολλά χρήματα για θέματα χαράς, διασκέδασης, αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα επαγγελματικά σου για να σου αποδώσουν στο μέγιστο.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η αισθηματική σου ζωή παίρνει φωτιά, καθώς οι προτάσεις είναι πολλές και ίσως να υποπέσεις και στο σφάλμα να δοκιμάσεις περισσότερες από μία σχέσεις. Αναζήτησε το ξεχωριστό άτομο που σου ταιριάζει. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις τα οικονομικά σου τώρα, αρκεί να έχεις όρεξη για δουλειά και να εντείνεις τους ρυθμούς της δουλειάς σου, προκειμένου να πείσεις και τους άλλους. Δώσε λίγο περισσότερη προσοχή στα αισθηματικά σου, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ο ερωτισμός σου ανεβαίνει επικίνδυνα τώρα, καθώς η διάθεση για φλερτ αυξάνεται. Παρόλα αυτά μπορείς να έχεις μια σταθερότητα σε σχέσεις που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου, δίχως πολλές μεταβολές. Η δουλειά αυξάνεται και μαζί της και οι αυξημένες ευθύνες που θα έχεις από δω και στο εξής. Θα πρέπει να οργανώσεις έτσι τα πράγματα, ώστε να τα προλαβαίνεις όλα και να έχεις και τα ανάλογα αποτελέσματα. Το σπίτι και η οικογένεια, σε χρειάζονται περισσότερο απ’ οτιδήποτε τώρα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Θα ακούσεις πολλές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια από το αγαπημένο σου πρόσωπο, και το ευχάριστο είναι πως θα πρέπει να τα πιστέψεις ακόμα κι αν έχεις μέσα σου έντονη δυσπιστία. Χαλάρωσε λίγο και αφέσου στα χέρια του. Μια μεγάλη ευκαιρία σε περιμένει στον τομέα της καριέρας, καθώς έχεις δουλέψει πολύ σκληρά για να την κατακτήσεις, και μάλλον την περιμένεις. Αν έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και φροντίσει να το βγάζεις αυτό και προς τα έξω, μπορείς να πετύχεις μικρά θαύματα.

Λέων (23/7-23/8)

Η ανάγκη για να σταθεροποιήσεις όλες τις σχέσεις που αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σου και νιώθεις πως έχουν πολλά ακόμα να σου δώσουν είναι ιδιαίτερα μεγάλη τώρα. Μην ξεχνάς πως θα πρέπει να συνεχίσεις τις προσπάθειες και να μην επαναπαύεσαι μόλις κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δείξε με λόγια και με πράξεις αυτό που νιώθεις στους άλλους. Κάποια άτομα σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε θέματα οικονομικής φύσεως όπου εκεί θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο και να συμμαζευτείς αποφεύγοντας τις σπατάλες.

Παρθένος (24/8-22/9)

Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω σου σήμερα, καθώς αισθηματικά θα δραστηριοποιηθείς τώρα, περισσότερο από ποτέ. Φλερτ και έρωτας βοηθούν να ανέβεις ψυχολογικά, καθώς θα έχεις πολλές επιτυχίες. Ανέλαβε πρωτοβουλίες στον ερωτικό τομέα, δίχως να φοβάσαι την απόρριψη. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια σταθερή άνοδο, αρκεί να το παλέψεις λίγο περισσότερο. Το διάστημα αυτό είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσεις μια καινούργια δουλειά, και για να έχεις και τις ανάλογες απολαβές. Κάνε όλες τις νέες εκκινήσεις σου κατόπιν σωστής οργάνωσης και της τελευταίας λεπτομέρειας, για να πάνε όλα κατ’ ευχήν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Εντάσεις και προβλήματα είναι γεμάτος ο εργασιακός σου χώρος, ενώ βλέπεις πως τίποτα δεν μπορείς να προγραμματίσεις αυτήν την εποχή. Το χάος που επικρατεί, το έχουν προκαλέσει κάποιοι συνεργάτες σου, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το συγκαταβατικό χαρακτήρα σου. Τόλμησε να βάλεις ένα τέλος σε συνεργασίες που μόνο φύρα είναι για σένα. Υπομονή και η διάθεσή σου θα αρχίζει σιγά-σιγά να φτιάχνει, εν τω μεταξύ μη βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα το μετανιώσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αμφιταλαντεύεσαι αρκετά για το ποια κατεύθυνση θέλεις να έχουν οι ερωτικές σου σχέσεις. Το δύσκολο είναι τώρα να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις, γιατί τις θέλεις όλες μαζί και βλέπεις πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί το πιθανότερο είναι να δουλεύεις περισσότερο και να αμείβεσαι πολύ λιγότερο. Κλείσε μια νέα δουλειά κατόπιν σοβαρής σκέψης και μελέτης. Τα νεύρα και η ένταση μάλλον δεν είναι καλοί σύμβουλοι για να πάρεις σωστές αποφάσεις τώρα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Τα οικογενειακά σου προβλήματα δεν σε αφήνουν ακόμα να χαρείς τις μεγάλες επιτυχίες που έχεις συντελέσει στον επαγγελματικό τομέα, και επισκιάζουν τη χαρά που νιώθεις. Είναι καιρός να τα διαχωρίσεις, και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να έχουν επιτυχία και οι νέοι στόχοι που έχεις βάλει. Μην ξανοίγεσαι πολύ στα βαθιά με τα οικονομικά σου, και ρίσκαρε, όσο μπορείς, με μέτρο. Επιδίωξε να βρεθείς σε συγκεντρώσεις με άτομα που μπορούν να προωθήσουν τα νέα σου σχέδια.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η σημερινή ημέρα, θα δοκιμάσει την αισθηματική σου σχέση, βάζοντας ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μια απόσταση, προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο είναι αρκετά δυνατή ώστε να αντέξει, ή όχι. Αν δεις πως δεν αντέχει, τότε δεν αξίζει να τη συνεχίσεις. Τόλμησε να δοκιμάσεις μια εντελώς καινούργια προσέγγιση στον τομέα της καριέρας, για να πετύχεις τα πράγματα που ονειρεύεσαι πιο πολύ. Δύναμη, χρήμα και σταθερότητα. Θα γνωρίσεις πολλά καινούργια πράγματα τώρα, όπου στην αρχή, πιθανό να σε αποσυντονίσουν, αλλά τελικά θα σου αρέσουν αρκετά.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Έντονες καταστάσεις θα ζήσεις τώρα, καθώς κάποια άτομα σου ανάβουν φωτιές στον ερωτικό τομέα. Οι πολλές κατακτήσεις και η ανάγκη σου να αισθανθείς και πάλι έντονη χαρά και ζωντάνια μπορούν να σε οδηγήσουν σε περισσότερες από μία σχέσεις τώρα, όπου το πιθανότερο είναι να τελειώσουν και πολύ σύντομα. Θα πρέπει να προσέχεις αρκετά αν θέλεις να διατηρήσεις μια σταθερή σχέση που ακόμα σημαίνει πολλά για σένα. Κάνε πολλά καινούργια πράγματα για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η σημερινή ημέρα, είναι ότι καλύτερο για τις σταθερές σχέσεις που έχεις ή που θέλεις να δημιουργήσεις, αρκεί να μην αναζητάς το τέλειο. Αν αναζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά σε έναν και μόνο σύντροφο, αυτή είναι η μέρα σου. Παρόλο που η καριέρα σου πάει όλο και καλύτερα, τα αυξημένα έξοδα που έχεις δημιουργήσει δεν σε αφήνουν να πάρεις μιαν ανάσα, οικονομικά. Προσπάθησε να μην ανοίξεις καινούργιες πληγές, και να μη χρεώνεσαι όλο και περισσότερο, γιατί δύσκολα θα τα ξεπληρώσεις και θα αγχωθείς πολύ. Μια νέα σχέση ή συνεργασία, θα βοηθήσει πολύ να πάρεις τα «πάνω» σου. Κινητοποιήσου και δεν θα χάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment