PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 17/12


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Σελήνη 12 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή. Σελήνη 12 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Σκεφτείτε τον τρόπο που θα επιλύσετε διαφορές σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τον εκνευρισμό σας κάνοντας υποχωρήσεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η αισιοδοξία σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας. Η όψη Δία – Αφροδίτης κάνει τα πράγματα καλύτερα από αισθηματικής πλευράς και αν ακόμα δεν είστε σε φόρμα να διαπραγματευτείτε παλιές εκκρεμότητες.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ελέγξτε τους τρόπους σας, δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι. Προσέξετε πως μιλάτε αν δεν θέλετε να βιώσετε ένα ξαφνικό χωρισμό. Ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό και την εξωτερική σας εμφάνιση.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάτι νέο προκύπτει είτε σε μορφή είδησης είτε σε μορφή γνωριμίας και θα ομορφύνει την μέρα σας. Ξεκαθαρίστε αρκετά πράγματα από το παρελθόν σήμερα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Λέων (23/7-23/8)

Η μέρα σήμερα δίνει μια χαρούμενη νότα στην διάθεση σας γιατί προωθεί καινούργια σχέδια και πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα. Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει από το πρόσωπο που αγαπάτε.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η όψη του Δία με το μεσοδιάστημα Ηλίου – Αφροδίτης θα σας ωθήσει σε υπερβολές και σπατάλες σήμερα. Λάβετε τα μέτρα σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Διαχειριστείτε σωστά επαγγελματικές υποθέσεις και μην παρασυρθείτε σε συγκρούσεις στον επαγγελματικό και στον συναισθηματικό τομέα, το κλίμα είναι αρκετά θετικό για αντιμετωπιστούν ολοκληρωτικά ζητήματα σε παλιές σχέσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Όσοι διατηρείτε κρυφές σχέσεις προσέξτε ιδιαίτερα μην σας ανακαλύψει το ταίρι σας που κάτι υποψιάζεται. Κάθε απότομη και αναίσθητη κουβέντα σας, μπορεί να φέρει οριστική ρήξη.

Τοξότης (23/11-21/12)

Προσοχή σε άσκοπες σπατάλες. Ακόμα υπάρχουν χρέη!!!

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σας περιμένει αρκετή κούραση, δουλεύοντας την υλοποίηση των καινούριων σας επαγγελματικών σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα μελλοντικά.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Νιώθετε την δύναμη σας, οπότε χρησιμοποιήστε την χωρίς να πειραματίζεστε. Οι κοινωνικές επαφές και οι καινούργιες γνωριμίες θα σας συγκινήσουν ιδιαίτερα σήμερα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μην ξεσπάτε στη σχέση σας. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment