PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 16/6


Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 15 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 15 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η σημερινή μέρα σας κάνει να σκέφτεστε αισιόδοξα. Μην αφήστε την ευκαιρία που θα σας δοθεί για ένα ταξίδι αναψυχής το Σαββατοκύριακο. Διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και η σχέση σας επανέρχεται και πάλι στα επιθυμητά επίπεδα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Για να μην πέσετε σε έναν αρνητικό ψυχισμό σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Ισχυρή προβλέπεται να είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις, τραβούν το ενδιαφέρον σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οι κοινωνικές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με κάποιες επαγγελματικές φαίνεται να συμπιέζουν κατά πολύ τον ελεύθερο χρόνο σας. Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και οριοθετήστε τη ζωή σας. Εκφράστε την αγάπη σας στον/στην αγαπημένο/η σας χωρίς απαιτήσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σήμερα ίσως να εμφανιστούν κάποιες δυσκολίες στη δουλειά σας, ή ακόμα και να έχετε μία έλλειψη ζωτικότητας. Οι ατυχείς ερωτικές επιλογές, μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Η αναζήτηση εμπειριών έχει το ανάλογο συναισθηματικό κόστος.

Λέων (23/7-23/8)

Πολλοί από εσάς ενδέχεται σήμερα να χρειαστεί να κάνουν ένα επαγγελματικό ταξίδι. Προετοιμαστείτε κατάλληλα και φροντίστε να κάνετε πρώτα μία έρευνα αγοράς όπου βρεθείτε. Ο ερωτικός τομέας θα κυμανθεί για εσάς σε καλά επίπεδα. Το βράδυ θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει τα συναισθήματά σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Θα πρέπει να είστε συνεπείς σήμερα στις υποχρεώσεις σας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Να είστε υπομονετικοί εάν βρεθείτε σε δημόσια υπηρεσία. Η σχέση σας με το σύντροφο κινδυνεύει αν αφήσετε τις εντάσεις που μπορεί να ξεκινήσουν για ασήμαντους λόγους να σας απομακρύνουν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αν το μυαλό σας σήμερα δεν είναι στην δουλειά προσπαθήστε να αυτοπειθαρχήσετε. Καθώς είστε πλέον συναισθηματικά ώριμοι και κατασταλαγμένοι, ξεχνάτε τους φόβους σας και αντιμετωπίζετε τη ζωή αναζωογονημένοι και χαρούμενοι.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που δείχνει ότι θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα. Η εμφάνιση και η αισιοδοξία σας γοητεύει! Κατά κάποιο τρόπο σήμερα εμφανίζεστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όλους και όλα και περνούν απ’ τη σκέψη σας αβάσιμες υποψίες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σήμερα δεν ευνοούνται τα αισθηματικά σας. Μπορεί να αισθανθείτε παραμελημένοι από το σύντροφό σας ή ακόμα και απογοητευμένοι. Πάρτε τα μέτρα σας και μην μένετε εκτεθειμένοι στα ύπουλα χτυπήματα κάποιων.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Οι αισθηματικές επιτυχίες, δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ανεξάρτητα απ’ το αν θα το καταλάβετε καθώς κυριαρχήστε από στρες. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην εργασία δεν είναι σωστό να τα μεταφέρετε το βράδυ στο σπίτι.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Όσο και να θέλετε να ξεφύγετε απ’ την καθημερινότητα θα είναι έτσι προσαρμοσμένη η μέρα για να σας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σας. Σήμερα γίνεστε το αντικείμενο του πόθου του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Ζήστε ανεπανάληπτες το βράδυ στιγμές μαζί του.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα θα εισβάλετε παρορμητικά κατά κάποιο τρόπο στη ζωή των ατόμων που έλκουν το ενδιαφέρον σας. Η ερωτική σας ζωή κατευθύνετε από πάθη! Έμπνευσης και καλλιτεχνικές ευαισθησίες θα χρωματίσουν την συμπεριφορά σας προς τους άλλους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment