PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 16/4


Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 13 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ. Σελήνη 13 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Αφήστε πίσω σας βάρη αλλά και ανώριμές συμπεριφορές τόσο δικές σας όσο και των άλλων, και οργανώστε μια πιο ρεαλιστική και πειθαρχημένη πορεία. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες περιμένουν τους αδέσμευτους, ενώ το κλίμα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις φαίνεται θετικό.

Ταύρος (21/4-20/5)

Σήμερα έχετε εξαιρετικές δυνατότητες υποστηρίξετε και επαναδιαπραγματευθείτε όσα είχαν παγώσει το τελευταίο διάστημα. Η θετική όψη Σελήνης – Αφροδίτης, σας κινητοποιεί τόσο στον οικογενειακό όσο και στον συναισθηματικό τομέα, ενώ οικονομικά θέματα και επαγγελματικές υποθέσεις είναι η κατάλληλη στιγμή για να τεθούν υπό συζήτηση και προγραμματισμό.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Αποφύγετε σήμερα υπερβολές και άγονες αντιπαραθέσεις, κάτω από το κράτος μιας, συχνά ακαθόριστης, συναισθηματικής φόρτισης. Ρήξεις στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να αποφευχθούν.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μη φορτίσετε πιεστικά το πρόγραμμά σας. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σας προτρέπουν σε συζητήσεις που κινούνται σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Βρείτε τρόπους να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ανατροφοδοτηθείτε.

Λέων (23/7-23/8)

Η ημέρα θα είναι αρκετά φορτισμένη με συναντήσεις και επαφές για εσάς, με στόχο να αντιμετωπιστούν εκκρεμότητες αλλά και να γίνουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Θετική ημέρα για εσάς, καθώς συζητήσεις και επαφές κινητοποιούν τον επαγγελματικό, οικονομικό αλλά και προσωπικό σας τομέα. Υλοποίηση των στόχων σας σε κάθε τομέα, μέσω της υποστήριξης συνεργατών αλλά και φιλικών και συγγενικών προσώπων, δίνοντας σας παράλληλα τις κατάλληλες ευκαιρίες και φορτίζοντας σας με καλή διάθεση.

Ζυγός (23/9-22/10)

Κάντε ένα μικρό βήμα κάθε φορά, και έπειτα παρακολουθήστε εκ νέου που σας οδηγεί. Συζητήσεις που θα κάνετε με κοντινά σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε όσα σας προβληματίζουν και σας μπερδεύουν.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Για να πετύχει ότι καινούργιο ξεκινάτε, είτε στον επαγγελματικό σας χώρο είτε σε προσωπικό επίπεδο, χρειάζεται καλή οργάνωση, πειθαρχία, σοφία, απόσταση από παιχνίδια επιβολής και ρόλους και αποστασιοποίηση από υπέρμετρους και άτοπους συναισθηματισμούς. Παρακάμψτε κακώς εννοούμενους εγωισμούς και προχωρήστε.

Τοξότης (23/11-21/12)

Θέματα που αφορούν την σχέση με τον σύντροφο σας εύκολα μπορούν να περάσουν σε συγκρούσεις αν δεν κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι, ενώ οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε κάθε τομέα, καλό είναι να αξιολογηθούν προσεκτικά σε κάθε τους παράμετρο.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αξιοποιήστε σήμερα τις ευκαιρίες που σας δίνονται στον τομέα των σχέσεων και της επικοινωνίας. Αφήστε χώρο για συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που νιώθετε ασφάλεια κοντά τους.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Δώστε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή σε ανταγωνιστικές σχέσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας, αλλά και σε σχέσεις του παρελθόντος που περιέχουν εκκρεμότητες. Φανείτε προσεκτικοί σε θέματα συνεννοήσεων και μετακινήσεων.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτή την περίοδο και αφορούν νέα ξεκινήματα, θα χρειαστούν εξαιρετικά προσεκτική διαχείριση, καθώς η πορεία τους εξαρτάται καθοριστικά από την επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Αποφύγετε παγίδες αλλά και ανταγωνισμούς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment