PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 16/2


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 13 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 13 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Τα άστρα σήμερα προμηνύουν εντάσεις και παγίδες. Μην απομακρύνεστε συναισθηματικά γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους σας αγαπούν ότι δεν τους νοιάζεστε.

Ταύρος (21/4-20/5)

Τα άστρα συνθέτουν ένα ερωτικό σκηνικό σήμερα, δίνοντας σας ευκαιρίες για την βελτίωση του ερωτικού σας δεσμού ή την δημιουργία ενός άλλου.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Τα πάντα με μέτρο σήμερα καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σας βάλουν σε μπελάδες. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείτε προνοητικότητα για να μην αποκαλυφτείτε.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, όπου μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφορές των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα που προέκυψε από πρόσφατες διαφωνίες με τα μέλη της οικογενείας σας.

Λέων (23/7-23/8)

Σχεδιάστε πως θα προωθήσετε τα σχέδια σας ώστε να γίνουν αποδεχτά και περάστε στην πράξη. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η μέρα χαρακτηρίζετε από τις ευνοϊκές. Δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Ζυγός (23/9-22/10)

Δεν αποκλείετε σήμερα να σας γίνει μια πρόταση για νέα συνεργασία ή να προκύψει μια επισημοποίηση ερωτικής σχέσης, και σίγουρα θα είναι κάτι που θα σας προωθήσει σε σωστό δρόμο για μια ψυχική ισορροπία.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Μέρα ευνοϊκή ώστε να λυθούν παρεξηγήσεις στον χώρο της εργασίας σας. Κάποιο έργο που έχετε κάνει αρέσει και αναγνωρίζετε.

Τοξότης (23/11-21/12)

Φανείτε ειλικρινείς τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Μην αφήνετε τις δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος να δηλητηριάζουν την σχέση σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Κάτι επαναστατεί σήμερα μέσα σας και είναι αδύνατον να σας κρατήσουν. Δεν δέχεστε κατευθύνσεις αλλά τα άστρα συμφωνούν μαζί σας!

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η επαγγελματική σας ζωή γίνετε όλο και πιο απαιτητική αλλά εσείς έχετε αρκετή ενέργεια και θετική διάθεση.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Τα επαγγελματικά ανοίγματα ευνοούνται. Τα οικονομικά παζάρια, επίσης!!!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment