PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 16/10


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 9 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Σε τυχόν ανησυχίες απέναντι στην πιστότητα του συντρόφου σας, αντιτάξτε όσο χιούμορ διαθέτετε. Οι αποκαλύψεις δεν θα αργήσουν να φανούν.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προσοχή στις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις. Το να εκφράζετε τα αισθήματα σας με τρόπο ορμητικό οπωσδήποτε δεν σας συμφέρει, άσχετα αν το ταίρι σας δεν είναι ειλικρινής απέναντι σας. Προσοχή στην οδήγηση !!!

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Φροντίστε την διατροφή σας δημιουργώντας ένα πρόγραμμα μαγειρικής για ολόκληρη την εβδομάδα. Έτσι θα αποφύγετε να τρώτε έξω.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ο Ερμής στο Ζυγό ευνοεί κοινωνικές επαφές και συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες. Η πιο περίεργη ώρα σήμερα είναι προς το βράδυ ως το ξημέρωμα. Χαλαρώστε και μη επιτρέπετε τρίτα άτομα να μπουν στη σχέση σας.

Λέων (23/7-23/8)

Πρέπει να σταματήστε να είστε εριστικοί με τον περίγυρο σας. Προσέξτε μήπως δημιουργήσετε κλίμα οριστικού χωρισμού με το σύντροφο σας. Διπλωματία!

Παρθένος (24/8-22/9)

Με ηρεμία και αισιοδοξία θα αντιμετωπίσετε όσες δυσκολίες σας δημιουργήσουν οι τρίτοι σήμερα, αφού δεν έχουν την δική σας αυτοσυγκράτηση.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σήμερα κλείστε τα αφτιά σας στις Σειρήνες που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Αν η ζωή σας μέχρι τώρα ήταν Οδύσσεια, να θυμάστε ότι είστε κοντά στην Ιθάκη.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό σας θυμίζει ένα οικονομικό η περιουσιακό θέμα το οποίο εκκρεμούσε από παλιά. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Επεμβάσεις τρίτων θα δημιουργήσουν προστριβές στην σχέση σας. Λύστε τις διαφορές μόνοι σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα θα σας ζώσουν εσωτερικές ανησυχίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα. Αν ξεπεράστε κάποια ένταση και νευρικότητα ίσως καταφέρετε να συνεννοηθείτε με ανθρώπους της οικογενείας σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μην αφήσετε άτομα απαισιόδοξα να σας κόψουν τα φτερά. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και ταχτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε είναι απόρροια της συμπεριφοράς του συντρόφου σας. Πάρτε αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment