PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 15/2


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 12 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 12 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Την διάθεση σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με την συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων.

Ταύρος (21/4-20/5)

Δώστε σημασία σε αυτά που λέτε και μην παρεξηγήστε εύκολα. Είναι κρίμα να δημιουργήσετε βαρύ κλίμα με την εριστική σας διάθεση.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ο δεσμός σας, σας δίνει ικανοποίηση, στα επαγγελματικά σας πιάνετε τους στόχους σας με τις ικανότητες σας, τα οικονομικά σας όμως δεν αυξάνονται. Αντιθέτως θα βρεθείτε «ακάλυπτοι» αν δημιουργείτε αλόγιστα έξοδα. Με λίγη υπομονή θα βελτιωθεί και αυτός ο τομέας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Προσοχή στο πορτοφόλι σας. Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης σας, για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων.

Λέων (23/7-23/8)

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν γιατί σας πάει πίσω…

Παρθένος (24/8-22/9)

Η μέρα κρύβει συναισθηματική ευαισθησία . Προσέξτε γιατί η απόσταση και οι παρεξηγήσεις, θα σας απομακρύνουν από το ταίρι σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αν είστε καλλιτέχνης, η δημιουργικότητα σας είναι σε υψηλό επίπεδο προς όφελος σας. Όσοι έχετε οικογένεια θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας. Κατά τα άλλα ερωτική διάθεση θα έχετε και σήμερα αλλά και ελεύθερο πνεύμα…

Σκορπιός (23/10-22/11)

Πριν παρεξηγηθείτε με γείτονες και συναδέλφους απλά ελάτε στην θέση τους και καταλάβετε τον τρόπο σκέψης τους, ο οποίος είναι γεγονός διαφέρει από τον δικό σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Θα υπάρξουν τάσεις ζηλοτυπίας και κτητικότητας προς τον σύντροφο σας. Δεν κατευθύνεστε από την λογική. Κίνδυνος να διαλυθεί μια μόνιμη σχέση εάν και εφόσον δεν υπήρχε δυνατό συναίσθημα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Τα άστρα σας προειδοποιούν για ρήξεις στις σχέσεις σας σήμερα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Προχωρήστε σε αλλαγές στα επαγγελματικά σας, υπογράψτε συμβόλαια αλλά απαιτήστε οι όροι να είναι ακριβώς όπως επιθυμείτε!!!

Ιχθείς (20/2-20/3)

Προχωρήστε σε αλλαγές δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Το ρίσκο είναι γνωστό για εσάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment