PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 14/7


Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 13 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Σελήνη 13 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Όσο ξεκουράστηκες κατά τις προηγούμενες ημέρες ξεκουράστηκες. Ήρθε η ώρα για δράση. Ανεβαίνει στα ύψη ο ερωτισμός σου, και θα βλέπεις τους θαυμαστές σου ολοένα και περισσότερο να αυξάνονται. Είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσεις μια καινούργια σχέση, επάνω σε πιο σταθερές βάσεις με ένα άτομο, το οποίο να σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προσπάθησε να σταματήσεις αυτό το κλείσιμο στον εαυτό σου αν θέλεις η αισθηματική σου ζωή να πάει προς το καλύτερο. Η σχέση σου έχει ανάγκη από μεγαλύτερη επικοινωνία γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να ανοιχτείς περισσότερο. Το «έλλειμμα» στα οικονομικά σου θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ τώρα, αν δεν φροντίσεις να περικόψεις τις δαπάνες που ξοδεύεις για τους άλλους.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Εκρηκτική προβλέπεται να είναι η αισθηματική σου ζωή τώρα παρόλο που εσύ δεν θα είσαι από τους ανθρώπους που θα προκαλεί όλες αυτές τις εντάσεις, αλλά οι άλλοι. Φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Τα έξοδα αυξάνονται κατακόρυφα κυρίως εξαιτίας του συντρόφου και των δικών του «θέλω» που δεν μπορείς να παραμερίσεις. Ακόμα κι αν τα πράγματα στα οικονομικά σου δεν είναι και τόσο καλά, απέφυγε να δανειστείς χρήματα που θα δυσκολευτείς να ξεπληρώσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ένα λαμπρό διάστημα για τις αισθηματικές σου σχέσεις καθώς μπορείς να διορθώσεις μαζί με το σύντροφό σου από κοινού όλα τα κακώς κείμενα που σας δημιουργούσαν προβλήματα. Δοτικές συνεργασίες θα σε κάνουν να μπορείς να λειτουργείς πιο όμορφα στο χώρο της καριέρας σου και να ξεχάσεις για ένα διάστημα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Μη δίνεις όλα σου τα χρήματα στους άλλους. Κράτα κάτι και για τον εαυτό σου. Το έχεις πιο πολύ ανάγκη.

Λέων (23/7-23/8)

Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτά τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις τώρα για συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις στον ερωτικό τομέα. Οι αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις τώρα και μια έμφυτη τάση για υπερβολή, σε ωθεί να κάνεις δαπανηρές αγορές με σκοπό να μοιράσεις χαρά και ικανοποίηση, τόσο σε σένα, όσο και στους άλλους. Φρόντισε μόνο να μην αδικήσεις κανένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να βρεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει πραγματικά και να περνάς πολύ όμορφα μαζί του. Σταθεροποίησε μια σχέση που προχωράει αρκετά καλά και δίχως εντάσεις. Η δημιουργικότητά σου τώρα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, και αυτό θα βοηθήσει πολύ τον τομέα της καριέρας σου. Προσπάθησε να κάνεις κάτι καλύτερο και για τα οικονομικά σου. Λίγο παραπάνω διασκέδαση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Φρόντισε να βγαίνεις πιο συχνά, στα κατάλληλα μέρη και με τα ανάλογα άτομα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Το τι έχεις να ψωνίσεις για το σπίτι σου τώρα, δεν λέγεται. Σε έχει πιάσει μια μανία για ανανέωση και την πληρώνει το σπίτι, αλλά και η τσέπη σου, καθώς θα κάνεις πολυέξοδες αγορές τώρα, παρόλο που ίσως δεν σου χρειάζονται. Σήμερα, προτίμησε να μη βγεις έξω και να μείνεις σπίτι, με καλή παρέα, γιατί θα περάσεις πολύ καλύτερα. Αν έχεις τώρα κατά νου να αλλάξεις σπίτι ή να κάνεις μια ανακαίνιση, αυτή είναι η μέρα σου.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Είσαι σε μια φάση που τα θέλεις όλα από τους άλλους και άμεσα στις σχέσεις σου. Σε μερικές περιπτώσεις όμως όταν τα πάρεις σχεδόν αμέσως τότε πολύ σύντομα δεν τα χρειάζεσαι. Δες πρώτα βαθιά μέσα σου τι σε γεμίζει σε μια σχέση και μετά… ταλαιπώρησε το άτομο που σε ενδιαφέρει όπου εφόσον το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, θα είναι και έτοιμο για όλα. Καταπληκτικό διαγράφεται το διάστημα αυτό για τα οικονομικά σου, γι’ αυτό αν χρειάζεσαι κάποια χρήματα ακόμα φρόντισε να ζητήσεις αύξηση ή να συζητήσεις εκ νέου τις οικονομικές απολαβές σου.

Τοξότης (23/11-21/12)

Πολύ θετικές είναι οι επιρροές που δέχεσαι στα οικονομικά ζητήματα. Παρά τις συνήθεις γκρίνιες σου, τα δωράκια που παίρνεις είναι αρκετά ικανοποιητικά, και πολλά από αυτά ίσως δεν τα περιμένεις κιόλας. Δώσε έμφαση στην αύξηση των εσόδων σου και τόλμησε να προκαλέσεις ακόμα και την τύχη, πάντα μέσα σε κάποια όρια. Απόλαυσε μια μέρα γεμάτη δώρα και ευκαιρίες, που μπορούν να πολλαπλασιαστούν, αν κινήσεις σωστά τα νήματα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις παίρνουν ξαφνικά τώρα μεγάλη σημασία για σένα, καθώς βλέπεις πως στη ζωή δεν αρκούν μόνο τα υλικά αγαθά για να είναι κανείς ευτυχισμένος. Ζήσε τα πάντα με περισσότερο πάθος και ένταση για να αισθανθείς μεγαλύτερη ζωντάνια. Τακτοποίησε τώρα όλες τις οφειλές που έχεις ήδη, γιατί αργότερα μπορεί να προκύψουν ιδιαίτερα αυξημένες και θα πελαγώσεις.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Κράτησε μακριά την οικογένειά σου από το χώρο της καριέρας, αν θέλεις να δεις μια άσπρη μέρα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Βάλε σε μια τάξη, νέα και παλιά σχέδια, προκειμένου να μπορέσεις να τα πραγματοποιήσεις λίαν συντόμως. Μην επαναπαύεσαι σε αυτά που έχεις πετύχει μέχρι τώρα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Αυτή είναι η τυχερή σου μέρα ιδιαίτερα για θέματα αισθηματικά. Θα γνωρίσεις την καλή πλευρά της σχέσης σου και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα είναι μαζί σου πιο δοτικό από ποτέ. Η ανταπόκριση στις πολλαπλές προσπάθειές σου για την ανύψωση της καριέρας σου, θα είναι άμεση και ιδιαίτερα θετική. Μη διστάζεις να επενδύσεις χρήματα σε μακροχρόνιους στόχους. Φρόντισε να βρεθείς πιο κοντά με φιλικά πρόσωπα που αγαπάς πολύ και έχεις διαπιστώσει έμπρακτα και τη δική τους αγάπη…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment