PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές προβλέψεις 14/6


Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 13 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 13 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Στη δουλειά σας είστε υπεύθυνοι και αυτό είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό καθώς οι πελάτες σας δύσκολα θα σας εγκαταλείψουν. Οι δεσμευμένοι, γκρεμίζετε το φρούριο που είχατε κτίσει και είχατε απομονωθεί. Η ερωτική σας ζωή γίνετε συντροφική και αρμονική.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η διάθεσή σας σήμερα θα είναι υποτονική και θέλοντας να την ενισχύσετε ίσως οδηγηθείτε σε ακατάλληλες παρέες και αγορές. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε και θα εισπράξετε αγάπη! Οι πλανητικές όψεις σήμερα ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η σημερινή μέρα σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε μαζί ευχάριστες στιγμές μέσα ή έξω από το σπίτι. Θα επηρεαστείτε αρνητικά τόσο που εύκολα θα πιστέψετε αν και λανθασμένα πως το περιβάλλον αντιτίθεται στις προσπάθειές σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, ακόμα και διακοσμώντας το χώρο που εργάζεστε, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην παραγωγικότητά σας. Η συναισθηματική καταπίεση που προέρχεται από το σύντροφο και από εσάς τους ίδιους, σας οδηγεί σε έξοδα και απρόσμενες συμπεριφορές.

Λέων (23/7-23/8)

Διώξτε κάθε άσχημη ιδέα που θα περάσει από το μυαλό σας και μην επηρεαστείτε από όσα ακούτε γύρω σας. Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους.

Παρθένος (24/8-22/9)

Κάποια εμπόδια στην εργασία που προέρχονται απ’ τους συναδέλφους σας τα αντιμετωπίζετε αν διαχωρίστε τις ευθύνες σας απ’ αυτούς. Εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σχέσης. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε αγαπητοί Παρθένοι είναι ενδιαφέρουσες.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αντιμετωπίστε τις αναστολές σας καθώς ξέρετε καλά ότι σας είναι αναγκαίο να ανοίγεστε συναισθηματικά. Σας δίνονται πολλές ευκαιρίες γι’ αυτό. Ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας δραστηριότητες όσο το δυνατόν πιο σχολαστικά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Πιθανόν να λάβετε την υποστήριξη των προϊσταμένων σας αν και θα σας αναθέσουν επιπλέον ευθύνες. Το ηλιακό σύστημα σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες. Στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα ανταπεξέλθει περίφημα ο σύντροφος.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το πρωί η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας. Το πλανητικό σκηνικό επηρεάζεται θετικά την αισθηματική σας ζωή αγγίζοντας το τέλειο! Πλησιάστε το σύντροφο και ζήστε ευχάριστες στιγμές.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η κοινωνικότητα και η γενικότερη αποδοχή απ’ το περιβάλλον σας είναι δεδομένη αρκεί να μην πιστέψετε πως βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας και μην κινήστε μόνο με γνώμονα το ένστικτο της ασφάλειας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σήμερα θα ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη. Μία καλή ημέρα για κάθε είδους επικοινωνία και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Είστε διατεθειμένοι να δώσετε πολλά για να αποκτήσετε στην ερωτική σας ζωή ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και συντροφικότητα. Προσπαθήστε να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και ιδιαίτερα για κάποιες αγορές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment