PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 14/2


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 11 ημερών.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 11 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις για το μέλλον. Αισθηματικά, μέρα των ερωτευμένων σήμερα, ευνοείτε η σταθεροποίηση του δεσμού σας!!!

Ταύρος (21/4-20/5)

Δώστε χώρο στον έρωτα σήμερα. Όταν σας λένε «χρόνια πολλά» να λέτε «ευχαριστώ» ακόμα και αν είστε μόνοι!! Έλκετε τον έρωτα!!!

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο σας. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά σιγά εκτιμώνται και αυτό σας δημιουργεί ικανοποίηση.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Καθαρά ερωτική μέρα η σημερινή, το πλανητικό σκηνικό συμβάλει στην σταθεροποίηση των δεσμών και στην εξέλιξη των νέων γνωριμιών. Επαγγελματικά προβλέπονται παρεξηγήσεις από τις αντιδράσεις των άλλων, μπορείτε να τις προλάβετε.

Λέων (23/7-23/8)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Χαλαρώστε και απολαύστε αυτήν την υπέροχη μέρα των ερωτευμένων. Χαρίστε του/της ένα λουλούδι κι ένα ζεστό φιλί!

Παρθένος (24/8-22/9)

Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή το σύντροφο της ψυχής σας, νιώθουν παραμελημένοι αλλά κι εσείς στέρηση από την απουσία τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα της αγάπης και χαρίστε τους και την δική σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πιο ερωτική ήταν η χθεσινή μέρα αφού σήμερα νιώθετε σαν να σας φταίει κάτι. Η φαντασία σας με την σεξουαλικότητα συγκρούονται. Μην γίνεστε απαισιόδοξοι. Κινηθείτε εντός ορίων. Φροντίστε την υγεία σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η επικοινωνία δεν είναι και το καλύτερο χαρτί για σήμερα. Δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Το βραδάκι υπόσχετε τρυφερές στιγμές με τον/την σύντροφο σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η αισθηματική σας ζωή γίνεται τόσο σημαντική, που κι αν ακόμα είστε μοναχικό άτομο, τώρα εκφράζετε χωρίς κανένα περιορισμό την επιθυμία σας προς το αντίθετο φύλο, χωρίς συμβιβασμούς.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η μέρα των ερωτευμένων σας θέτει σε ένα σταυροδρόμι, ανάμεσα σε κάτι νέο και κάτι παλιό. Μην προβληματίζεστε και ακούστε την καρδιά σας… Άλλωστε τίποτα δεν κρατάει για πάντα…

Υδροχόος (20/1-19/2)

Ερωτικά θα νιώθετε σαν σε ανάμενα κάρβουνα, ανήμποροι να αντισταθείτε στο πεπρωμένο σας. Μακροχρόνιες σχέσεις κινδυνεύουν να διαλυθούν.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ερωτικά θέματα προωθούνται σήμερα κι εσείς δεν έχετε μυαλό για δουλειά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment