PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 13/11


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Πρώτο τέταρτο.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Πρώτο τέταρτο.

Κριός (21/3-20/4)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα φέρνει στο προσκήνιο θέματα κληρονομικά και οικονομικά. Κάνετε λιγάκι υπομονή και οι επόμενες μέρες θα είναι καλύτερες.

Ταύρος (21/4-20/5)

Βάλτε σε σειρά τα επαγγελματικά σας και οργανώστε με υπομονή τα σχέδια σας και μην οξύνετε τα πράγματα με το σύντροφο σας λόγω απερισκεψίας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Στο φιλικό σας περιβάλλον παρατηρήστε οι αδέσμευτοι, καθώς μπορεί να δείτε την αλλαγή καινούργιων ερωτικών σχέσεων με θετική μελλοντική εξέλιξη.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τα άστρα σήμερα συμβουλεύουν να κάνετε μια αναθέρμανση στην σχέση σας που έχετε παγώσει για ασήμαντους λόγους. Μη γίνεστε σπασμωδικοί με το σύντροφο σας.

Λέων (23/7-23/8)

Θα αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις αποφάσεων στον αισθηματικό τομέα. Οι φίλοι θα σας συμπαρασταθούν.

Παρθένος (24/8-22/9)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας γεμίζει με ενέργεια και δύναμη. Παρόλα αυτά πολλά ερωτικά ξεπηδούν για τον σύντροφο σας και σας δημιουργούν ανασφάλεια.

Ζυγός (23/9-22/10)

Κάποια εμπόδια που δημιούργησαν τα οικονομικά ανοίγματα των προηγούμενων μηνών, θα σας φέρουν σε αδιέξοδο σήμερα. Δώστε προσοχή στη διατροφή σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αν σας έλειψε η ψυχαγωγία, αναπληρώστε την σήμερα που η ατμόσφαιρα είναι κάπως πιο χαλαρή.

Τοξότης (23/11-21/12)

Δώστε αγάπη και δείξτε κατανόηση σήμερα στον σύντροφο σας και μην τον επιβαρύνετε με ανούσιες γκρίνιες. Προκαλείτε με τον τρόπο σας και θα δημιουργηθούν ζήλιες.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μην παρασύρεστε σε αρνητικές κριτικές. Δείξτε κατανόηση και αποφύγετε την ένταση και τη γκρίνια από την πλευρά σας. Τα ξαφνικά νεύρα θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Υπάρχει συναισθηματική φόρτιση. Η πλανητική επιρροή σήμερα θα είναι αρκετά πιεστική. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με εντάσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Επηρεάζετε η επικοινωνία σήμερα. Κρατήστε ήπιους τόνους και μην εκνευρίζεστε. Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή μετά το απογευματάκι ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment