PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 13/10


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 6 ημερών

Κριός (21/3-20/4)

Προσοχή σήμερα στις αντιπαραθέσεις. Οι ζήλιες και η αυταρχικότητα σας θα πρέπει να περιοριστεί διότι θα θέσετε σε κίνδυνο τη σχέση σας. Οι λογομαχίες και οι διαμάχες δεν θα είναι τελικά προς όφελος σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το πλανητικό σύστημα βοηθάει να κάνετε αναθεωρήσεις στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα. Η μέρα είναι πολύ καλή και ευνοούνται κοινωνικές συναναστροφές με ανθρώπους που αγαπάτε.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα κρύβει μια μέρα γεμάτη εντάσεις και εκρήξεις. Χαμηλώστε τους τόνους και μην οξύνετε τις καταστάσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μην το παρακάνετε με τον συναισθηματισμό σας και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε. Κάντε υπομονή, όλα θα ταχτοποιηθούν σύντομα.

Λέων (23/7-23/8)

Το πλανητικό σύστημα θα σας γεμίσει με ενέργεια και δύναμη. Ο περίγυρος σας γοητεύετε από το επικοινωνιακό σας ταλέντο και ο σύντροφος σας ανταποδίδει τα συναισθήματα του.

Παρθένος (24/8-22/9)

Ένας κυκεώνας αναβολών και εμποδίων σήμερα. Επικρατεί ένταση και θα δημιουργηθούν προβλήματα ως αναφορά τα σχέδια σας.

Ζυγός (23/9-22/10)

Νέες προτάσεις και ευκαιρίες παρουσιάζονται στα επαγγελματικά Προσέξτε όμως τους συνεργάτες σας. Ίσως σας περιπλέξουν σε οικονομικές παγίδες.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ο εκνευρισμός σας σήμερα δεν έχει όρια. Προσέξτε τις λεπτομέρειες και μην καταναλώνετε αλκοολούχα ποτά όταν οδηγείτε. Αποφύγετε δυσάρεστα λόγια με το ταίρι σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Μην κινηθείτε σήμερα για να επιτύχετε κάποιο δάνειο η χρηματοδότηση, ξανακοιτάξτε τον οικονομικό προϋπολογισμό πάλι. Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, θα σας θυμίσει οικογενειακά προβλήματα αυτή τη φορά. Μην αφήσετε να σας προκαλέσουν ανασφάλειες. Είναι ευκαιρία να κάνετε επαφές και κοινωνικές εξορμήσεις που θα αποβούν προς όφελος σας μελλοντικά.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το πλανητικό σύστημα της ημέρας θα προκαλέσει εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν σας έλειψε η ψυχαγωγία, αναπληρώστε την σήμερα που η ατμόσφαιρα είναι κάπως πιο χαλαρή.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα νιώθετε την δύναμη να δώσετε τέλος σε αρρωστημένες καταστάσεις και να ξεκαθαρίσετε οικογενειακά και νομικά θέματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment