PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 13/1


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 10 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 10 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Ο αντιδραστικός σας χαρακτήρας θα φτάσει τη σχέση σας στα άκρα. Δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει προοπτική για κάτι καλύτερο.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αντίξοες συνθήκες επικρατούν στα αισθηματικά. Η ζήλεια θα δηλητηριάσει τη σχέση σας. Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί εντάσεις . Η αγάπη χτύπα την πόρτα σας δυνατά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οι συνεργάτες θα είναι πολύ αυστηροί μαζί σας. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας προκαλεί ανατροπές εκνευρισμό και ταραχές.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Εκφράστε τα συναισθήματα σας και αφήστε την καινούργια σχέση να εξελιχθεί σε ένα πολύ ωραίο έρωτα. Μη χαλάτε τη διάθεση σας και μην πέφτετε συναισθηματικά.

Λέων (23/7-23/8)

Σήμερα το πλανητικό σκηνικό, δημιουργεί και προκαλεί παρασκηνιακές συκοφαντίες, σχόλια και ίντριγκες στα επαγγελματικά σας. Απομονωθείτε και κρατήσετε μυστικά για τον εαυτό σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε. Η λύση στα προβλήματα σας, δεν αργεί να έρθει. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ενώ μια νέα ερωτική ιστορία φαίνεται να έχει αίσιο τέλος μελλοντικά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Οι προδοσίες στον αισθηματικό τομέα, θα δημιουργήσουν παρασκηνιακά γεγονότα. Οι πλανήτες σήμερα θα σας γεμίσουν με δημιουργικές ιδέες. Προσοχή όμως στις παγίδες και τις εξαπατήσεις…

Σκορπιός (23/10-22/11)

Η ψυχολογία σας είναι πολύ καλή και για τους αδέσμευτους μια νέα γνωριμία γεμάτη πάθος και κεραυνοβόλο έρωτα πολύ γρήγορα θα εξελιχθεί σε σχέση.

Τοξότης (23/11-21/12)

Δεν αργεί η ισορροπία στις σχέσεις σας. Η τύχη και η επιτυχία χτυπά την πόρτα σας επιτέλους.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός θα κατακλύσει την καρδιά σας. Ενώ δεν αποκλείετε να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Τα άστρα σας δημιουργούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μην υπογράφετε συμβόλαια και μην κλείνετε συμφωνίες σήμερα. Μην κάνετε αγοραπωλησίες.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Εκμεταλλευτείτε τις ιδέες σας, θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναπτυχθείτε επαγγελματικά στο άμεσο μέλλον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment