PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 12/7


Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 11 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Σελήνη 11 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Φιλοσόφησε καλύτερα τις δυσκολίες που συναντάς στο δρόμο σου και στην ερωτική σου ζωή, γιατί έρχονται για να σου μάθουν καινούργια πράγματα, που σίγουρα θα σου χρησιμεύσουν ίσως περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Οι καθυστερήσεις σε θέματα καριέρας συνεχίζονται τώρα. Εσύ δεν θα πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Σχεδίασε με κάθε προσοχή την επόμενή σου κίνηση.

Ταύρος (21/4-20/5)

Κάθισε και σκέψου ψύχραιμα ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενό σου βήμα σε θέματα αισθηματικά. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολικές σπατάλες στα οικονομικά σου, για να σου μείνει και κάτι στην άκρη για μια δύσκολη μέρα. Δώσε τόπο στην οργή και διεκδίκησε όσα περισσότερα μπορείς να πάρεις στο χέρι.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ακολούθησε το θετικό πνεύμα κάποιων σημαντικών προσώπων και δώσε μία ακόμη ευκαιρία σε εκείνους που το αξίζουν και σε αναζητούν από το παρελθόν. Η σημερινή ημέρα θα σε ρίξει με τα μούτρα στη δουλειά καθώς έχεις μια ιδιαίτερα ισχυρή αποφασιστικότητα να τα βγάλεις πέρα δίχως απολύτως καμία βοήθεια, ο κόσμος να χαλάσει.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η τύχη είναι τώρα με το μέρος σου και σου χαμογελάει διάπλατα στον ερωτικό τομέα. Αν προσέξεις καλύτερα τα σημάδια που κρύβονται πίσω απ’ τις λεπτομέρειες, τότε θα καταλάβεις πολύ περισσότερα από πριν. Αν δεν εργαστείς σκληρά και δεν βοηθήσεις ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη, δεν θα πάρεις την ανταμοιβή που αξίζεις για όλες σου τις προσπάθειες.

Λέων (23/7-23/8)

Επέλεξε ανάμεσα στο πλήθος των θαυμαστών, ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει για να αράξεις. Κάνε μια μικρή ή μεγάλη έκπληξη στο σύντροφό σου, για να προλάβεις τη ρουτίνα πριν ακόμα σου χτυπήσει την πόρτα. Εκτίμησε αυτά που έχεις μέχρι τώρα στη ζωή σου, για να μη ρισκάρεις ούτε για μια στιγμή να τα αφήσεις να χαθούν.

Παρθένος (24/8-22/9)

Δεν θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για θέματα ερωτικά ή καριέρας, όσο δελεαστικές κι αν είναι κάποιες νέες προτάσεις που σου γίνονται τώρα. Για τις σταθερές σχέσεις, μια αλλαγή σπιτιού ή μια νέα διακόσμηση, ίσως αποδειχθεί αναγκαία. Αν τα προβλήματα μέσα στο σπίτι σε πνίγουν, φρόντισε να φύγεις από κει ή να τα αλλάξεις ριζικά, το συντομότερο δυνατόν.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πολύ έντονο θα είναι το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι τώρα. Θα είσαι σε μια συνεχή κίνηση, και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές νέες γνωριμίες, επαφές και να ερωτευτείς. Το πιθανότερο βέβαια είναι να μην έχεις διάθεση για πολλές σταθερότητες, αλλά για σύντομες ερωτικές περιπέτειες, τις οποίες θα απολαύσεις ιδιαίτερα. Ταξίδια, βόλτες και διασκεδάσεις με πολλές και διάφορες παρέες, θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αν βάλεις ένα χεράκι και προωθήσεις τα ερωτικά σου θα δεις κάποια θετικά αποτελέσματα που θα σου αρέσουν πολύ. Μην κατασπαταλήσεις όλες σου τις οικονομίες, προκειμένου να αγοράσεις ακόμα και κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα. Μάζεψε περισσότερα χρήματα ώστε να έχεις ακόμα μεγαλύτερο απόθεμα, και κάντο αμέσως μετά.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν σιγά-σιγά πολλά από αυτά που έχεις ονειρευτεί και σχεδιάσει εδώ και καιρό. Δεν πρέπει να βιάζεσαι, γιατί πιθανό να κάνεις λάθη από υπεραισιοδοξία που θα μπορούσες να αποφύγεις στην παρούσα φάση. Πρόσεχε το υπερβολικό ρίσκο γιατί μπορεί να σου προκαλέσει κάποιες απώλειες που δεν έχεις υπολογίσει. Προχώρα μόνο αν έχεις ένα καλό σχέδιο.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Δεν είναι τώρα καιρός για πειραματισμούς σε οποιοδήποτε επίπεδο, γιατί μπορεί να κινδυνέψεις να χάσεις πολλά από αυτά που ήδη έχεις αποκτήσει. Η ταλαιπωρία σου τώρα είναι δεδομένη αν μπλεχτείς σε μια αδιέξοδη ή παράνομη σχέση, που μπορεί στην αρχή να φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική και έντονη, αλλά τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η έλλειψη σωστής επικοινωνίας στην αισθηματική σου σχέση είναι πολύ πιθανό να δημιουργεί όλα τα προβλήματα που μοιάζουν αξεπέραστα. Κάνε ένα βήμα προσέγγισης μήπως και τα λύσεις. Αν μπορείς να εφαρμόσεις νέες μεθόδους σε θέματα καριέρας δεν θα πρέπει να αφήνεις ούτε στιγμή ανεκμετάλλευτη. Προχώρα μπρος ολοταχώς. Αν θέλεις να σε πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά θα πρέπει να τους δείξεις πως παράλληλα με τη δημιουργικότητά σου πάει και η σοβαρότητά σου, αλλιώς ξέχνα μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ασφάλεια και σταθερότητα είναι γεμάτη η αισθηματική σου ζωή και φαίνεται πως δεν είσαι τώρα σε θέση να το κουνήσεις ρούπι ή να τα διακινδυνέψεις, για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Βάλε νέους στόχους, ακόμα πιο υψηλούς, καθώς τώρα θα έχεις την ευκαιρία να αρχίσεις να τους πραγματοποιείς. Ασχολήσου και με άλλα πράγματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment