PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 1/2/2012


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Κριός (21/3-20/4)
Η σημερινή ημέρα φέρνει καλή διάθεση και ικανοποίηση από τις σχέσεις. Κράτησέ την. Μπορεί να έχεις ταλαντευτεί πολύ το τελευταίο διάστημα όσον αφορά την καριέρα σου, αλλά όλα αυτά μάλλον ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας φέρνουν πολλές νέες δυνατότητες επιλογής. Μη φοβάσαι τη δέσμευση γιατί… που ξέρεις… καμιά φορά μπορεί να σου βγει και σε καλό.
Ταύρος (21/4-20/5)
Όλα γύρω σου καταρρέουν, κι εσύ συνεχίζεις να αναζητάς τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο. Βολέψου –τουλάχιστον για τώρα- με τον πρώην σύντροφο ή με τη μόνιμη σχέση σου, που φαίνεται μετανιωμένη για τα λάθη του και έχει όλη την καλή διάθεση να κάνει ότι ζητήσεις. Τα οικονομικά πάνε πολύ καλύτερα το διάστημα αυτό, παρόλο που μπορεί να προκύψουν κάποια έξοδα από κει που δεν το περιμένεις. Τακτοποίησέ τα, όπως μπορείς.
Δίδυμοι (21/5-21/6)
Αν πρόκειται να δώσεις ακόμη μια ευκαιρία σε μια μακροχρόνια σχέση θα πρέπει να μην πάρεις πολύ ελαφρά αυτήν σου την απόφαση, αλλά να σκεφτείς πολύ πριν πράξεις. Όλα αυτά με προσεχτικά και αργά βήματα για να μην το μετανιώσεις. Μην ξανοίγεσαι περισσότερο από όσο αντέχεις σε θέματα οικονομικά, σε μια προσπάθεια για να βρεις τις χαμένες συναισθηματικές ισορροπίες, μέσα από συνεχή έξοδα και ψώνια.
Καρκίνος (22/6-22/7)
Το καμπανάκι του κινδύνου χτυπάει δυνατά για την αισθηματική σου σχέση καθώς η σημερινή ημέρα, θα σε κάνει να αντιληφθείς τι είναι αληθινό και τι όχι. Μην τα βάζεις συνεχώς με το πρόσωπο που αγαπάς, για όλες τις ατυχίες που προκύπτουν. Παρόλο που τα πράγματα βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο για τα επαγγελματικά σου, εσύ μπορείς να αρχίσεις να βάζεις κάποιους νέους στόχους.
Λέων (23/7-23/8)
Αν έχεις πάρει απόφαση να σταθεροποιήσεις μια σχέση που σου ταιριάζει με μια συγκατοίκηση, καλύτερα να το αναβάλεις. Η επιρροή της σημερινής ημέρας, θα φέρει πολλά εμπόδια, γι’ αυτό καλύτερα να το αφήσεις, για τώρα. Παρόλο που η μέρα δεν είναι και τόσο θετική για την καριέρα σου, η ένταση, το άγχος και οι δυσκολίες σε σκληραίνουν ακόμα περισσότερο και η κινητοποίησή σου φαίνεται σωτήρια. Καλύτερα να αναβάλεις μια πιθανή μετακόμιση, γιατί οι δυσκολίες θα μοιάζουν ανυπέρβλητες.
Παρθένος (24/8-22/9)
Περιόρισε την επικριτική διάθεση, γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις μια σοβαρή παρεξήγηση δίχως σοβαρό λόγο. Προσπάθησε λίγο περισσότερο να προωθήσεις θέματα που αφορούν την καριέρα σου και θα δεις που θα έχεις την αντίστοιχη ανταπόκριση από τους άλλους. Χρειάζεται προσοχή, για να μην πληγώσεις τους άλλους με τα λόγια σου, άθελά σου.
Ζυγός (23/9-22/10)
Δεν είναι και η πιο κατάλληλη μέρα για επανάσταση στη σχέση σου, είτε το έχεις στο μυαλό σου είτε όχι. Θα χρειαστεί να δουλέψεις πολύ σκληρά τώρα για να προωθήσεις τα θέματα της καριέρας σου. Όχι πως δεν έχεις δώσει ήδη τις εξετάσεις σου, αλλά θα πρέπει να πείσεις τα καινούργια άτομα που δεν σε ξέρουν.
Σκορπιός (23/10-22/11)
Οι πλανητικές επιρροές της σημερινής ημέρας, σε κάνουν να τρώγεσαι περισσότερο με τα «ρούχα» σου, παρά με τους άλλους. Κάνε μια σκληρή αυτοκριτική μήπως και μπορέσεις να βγάλεις ένα σωστό αποτέλεσμα στο τι ακριβώς γίνεται στην ερωτική σου ζωή. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου κοιτώντας πίσω. Αυτή είναι η μέρα των μεγάλων αποφάσεων, αλλά πρόσεξε να μη βιαστείς και κινδυνέψεις να… σκοντάψεις.
Τοξότης (23/11-21/12)
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, θα κάνει πολλές και επίπονες προσπάθειες για να το δεχτείς και πάλι πίσω στη ζωή σου. Εσύ, προσπάθησε να μην ξεχάσεις πως σου έχει φερθεί και φέρσου του κι εσύ… ανάλογα. Η καριέρα σου έχει ανάγκη από βήματα μπροστά και όχι από πισωγυρίσματα. Υποστήριξε τις νέες σου προσπάθειες, εξασφαλίζοντας τη στήριξη των άλλων. Προσπάθησε να βοηθήσεις άτομα που έχουν πραγματικά την ανάγκη σου, διαχωρίζοντάς τα από αυτά που υποκρίνονται.
Αιγόκερως (22/12-19/1)
Η σημερινή ημέρα, σε κάνει κάπως πιο ευαίσθητο και είναι πολύ πιθανό να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο στη σχέση σου, που θα της αρέσει πολύ. Η γνωριμία με κάποια άτομα που μπορούν να βοηθήσουν την καριέρα σου, πιθανό να σε βρει απροετοίμαστο, καθώς δεν θα ξέρεις τι να τους πρωτοπροτείνεις. Κάν
ε ένα σωστό πλάνο και διατήρησε μια καλή και συχνή επαφή μαζί τους.
Υδροχόος (20/1-19/2)
Η αθέτηση κάποιων υποσχέσεων προβληματίζει την αισθηματική σου σχέση και πιθανό να την κάνουν να σκεφτεί πως δεν την υπολογίζεις και τόσο πολύ, όσο ίσως θα ήθελε. Προσπάθησε να έχεις μια πιο θετική αντιμετώπιση απέναντί της… αν ενδιαφέρεσαι ακόμα. Σε θέματα επαγγελματικά επηρεάζεσαι αρνητικά, καθώς θα προκύψουν κάποια εμπόδια από παλαιότερα λάθη που έχεις κάνει. Μην κάνεις καμιά κίνηση τώρα.
Ιχθείς (20/2-20/3)
Φρόντισε να περνάς δημιουργικά τις ώρες που έχεις με το σύντροφό σου και να μην τον ζαλίζεις με τα παράπονα και τις ζήλιες σου. Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να συζητήσεις ή να υπογράψεις νέες συμφωνίες σε θέματα που αφορούν το μέλλον της καριέρας σου. Οι αποκαλύψεις πέφτουν «βροχή», κι εσύ δεν χρειάζεται πλέον να κρατάς ομπρέλα, γιατί θα σε βοηθήσουν αργά ή γρήγορα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment