PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 11/12


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 6 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο. Σελήνη 6 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα θα προκαλέσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και εμπόδια στις σχέσεις σας. Το άγχος και η ένταση μπορεί να προκαλέσει έντονους τσακωμούς και ίντριγκες με τους κοντινούς σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέφτεστε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Αποφύγετε να λύσετε τις διαφορές σας “δίνοντας τόπο στην οργή”. Η ένταση μέσα και γύρω σας μεγαλώνει με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Αξίζει να περιμένετε υπομονετικά, δουλεύοντας πάντα. Οι στόχοι και οι προτεραιότητες σας θα φέρουν αλλαγές με θετικά αποτελέσματα προς όφελος σας πολύ σύντομα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Άτομα του περιβάλλοντος σας, που σας έχουν πικράνει σκέφτονται να σας ζητήσουν συγνώμη. Η αναποδιές σιγά σιγά φεύγουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Λέων (23/7-23/8)

Ίσως κάποια δίαιτα που έπρεπε να έχει λάβει χώρα από καιρό έχει παραμεληθεί. Φροντίστε για την εξωτερική εμφάνιση και τον εαυτό σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Επαγγελματικά θέματα αλλά και αισθηματικά θέλουν την προσοχή σας. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.

Ζυγός (23/9-22/10)

Συζητήσεις και κινήσεις για ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Ο σύντροφος σας θα σας ανταμείψει με κάποιο δώρο έκπληξη που ετοιμάζει για σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Περιορίστε τα περιττά έξοδα. Οι συνεχείς προσπάθειες και ο αγώνας θα βελτιωθεί και θα αποδώσει αργότερα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αν τα πράγματα στα αισθηματικά δεν προχωρούν με τις ταχύτητες που θέλετε, μην χαλάτε και την διάθεση σας!! Βγείτε και διασκεδάστε απόψε!!!

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Οι πλανήτες σήμερα θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα τα βλέπετε όλα υπέροχα. Προσοχή στις εξαπατήσεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Συνεχίστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους και μην εξάπτεστε με το παραμικρό. Ημέρα αναθεώρησης σχέσεων τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Το πλανητικό σκηνικό έχει καλά νέα για τα επαγγελματικά σας. Θα δεχτείτε προτάσεις και θα καλυτερεύσουν οι σχέσεις με το τους συνεργάτες σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment