PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 11/11


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 5 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Σελήνη 5 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, και μην αφήνετε τις ιδιοτροπίες του συντρόφου σας να σας αποπροσανατολίζουν και να χάνετε την ψυχραιμία σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Μέρα με τάση εξαπάτησης η σημερινή. Θα πρέπει να είστε κάπως συγκρατημένοι με συνεργάτες ή το σύντροφο της ζωής σας προωθήστε οικονομικά θέματα και επιδιώξετε καινούργιους στόχους και σχέδια.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει απαιτητικούς και αυτό θα κάνει τα πράγματα λιγάκι δύσκολα με τις σχέσεις σας. Προσοχή στις εντάσεις με προϊστάμενους και τρίτα πρόσωπα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η μέρα κρύβει δυναμισμό και αποφασιστικότητα έτσι, ένα καινούργιο επαγγελματικό σχέδιο θα σας κάνει να υλοποιήσετε καινούργιους στόχους προς όφελος σας πολύ σύντομα.

Λέων (23/7-23/8)

Μην επιτρέπετε σε κάποιους να σας μειώνουν με την σκληρή τους κριτική. Τα οικονομικά θέματα θα σας γεμίσουν με άγχος και στρες. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Τα άστρα σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα εμπόδια σήμερα. Νομιμοποιήσεις και σταθερές σχέσεις είναι μερικά θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Χρειάζεται συνεχώς προσπάθεια και αγώνας για να επικρατήσετε στον επαγγελματικό σας χώρο.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά και φορολογικά θέματα. Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα δημιουργήσουν ένταση και κακή διάθεση. Προσοχή στην υγεία σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, χαλαρώστε και μη επιτρέπετε τρίτα άτομα να μπουν στη σχέση σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Μην επιτρέπετε στις αναμνήσεις να φωλιάζουν στο μυαλό σας γιατί γεννούν απογοήτευση. Στραφείτε προς το μέλλον και ξεκαθαρίστε το τοπίο.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μην πτοήστε και μην αφήνετε τίποτα να κόψει την φόρα. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να αποκομίσετε τα οφέλη των προσπαθειών σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Χρησιμοποιήστε το τρικ της θετικής σκέψης σήμερα και έχετε παράλληλα και τις κεραίες σας τεντωμένες, διότι, ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα οικονομικά γίνετε πιο συντηρητικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment