PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 11/10


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα. Σελήνη 4 ημερών

Κριός (21/3-20/4)

Σήμερα αποφύγετε να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις και αποφύγετε δυσάρεστα λόγια, θα κινδυνέψει η ισορροπία των σχέσεων σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Προσέξτε τους όρους πριν μπείτε για τα καλά στο παιχνίδι. Υπάρχει τάση να μετανιώσετε αργότερα, για κάτι που θα κάνετε σήμερα. Μην κάνετε παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Ο Ερμής στο Ζυγό θα σας γεμίσει με αισιοδοξία. Συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα βοηθήσουν τα νομικά σας ζητήματα που ήταν «κολλημένα» το τελευταίο διάστημα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σήμερα ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, αφού είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Οι κοινωνικές εμφανίσεις η ψυχαγωγία και η συζήτηση θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας.

Λέων (23/7-23/8)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί στόχους και σχέδια. Αφήστε την ένταση που σας πιέζει σήμερα να εκτονωθεί κάνοντας προγράμματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση.

Παρθένος (24/8-22/9)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας καλεί να σκεφτείτε θετικά γιατί η μέρα είναι αρκετά εκκριτική σήμερα. Μπορεί να ξεσπάσουν καταστάσεις παρεξηγήσεων τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Ευνοϊκή μέρα σήμερα για εκπαιδευτικά προγράμματα. Ο χρόνος είναι χρήμα και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που διαμένουν στο εξωτερικό. Πολλές συζητήσεις για συμφωνίες και συνεταιρισμούς ευνοούνται στα επαγγελματικά.

Τοξότης (23/11-21/12)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Φερθείτε με προνοητικότητα και ρεαλισμό μην κάνετε κανενός είδους αλλαγές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η μέρα σήμερα ευνοεί τις αλλαγές. Οι κοινωνικές εμφανίσεις και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Το πλανητικό σύστημα θα σας χαρίσει δημιουργικές εσωτερικές δυνάμεις. Οι κοινωνικές επαφές και οι καινούργιες γνωριμίες θα σας συγκινήσουν ιδιαίτερα σήμερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment