PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 10/4


Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 7 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ. Σελήνη 7 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Μην βιαστείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας, προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η στάση σας θα περάσει από κριτική. Μην δείχνετε ατίθασοι.

Ταύρος (21/4-20/5)

Ερωτική διάθεση και ερωτικό κλίμα μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Άκρως συναισθηματική μέρα, ευνοούνται οι σχέσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό. Πριν αφεθείτε σε κάτι τέτοιοι σκεφτείτε την ευθύνη που θα αναλάβετε αργότερα. Προσοχή στη διατροφή σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Θα πρέπει να προσέξετε σήμερα ότι έχει σχέση με τα χρήματα και το πορτοφόλι σας. Η εσωτερική ένταση που νιώθετε εξάπτει το συναισθηματισμό σας.

Λέων (23/7-23/8)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Φερθείτε με ρεαλισμό και αφήσετε στην άκρη τις ανώφελες απαισιοδοξίες σήμερα. Πολλά γεγονότα προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αρκετά δύσκολη η σημερινή μέρα θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή ακόμα και για το παραμικρό σας βήμα. Μη δείχνετε ανοιχτά τις αντιθέσεις σας και μην παραμελείτε την υγεία σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αν παρασυρθεί τε σε προστριβές σύντομα θα το μετανιώσετε. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων. Μπορεί να συναντήσετε μικροεμπόδια στον εργασιακό τομέα. Φερθείτε με προσοχή στα αισθηματικά και μην οξύνετε καταστάσεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας σήμερα. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέφτεστε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Αποφύγετε να λύσετε τις διαφορές σας “δίνοντας τόπο στην οργή”. Η ένταση μέσα και γύρω σας μεγαλώνει με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το πλανητικό σύστημα σας προειδοποιεί να προσέχετε τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Κίνδυνος εξαπάτησης.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί νέες γνωριμίες, χρήσιμες για το μέλλον. Αποδεχτείτε προτάσεις για έξοδο ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment