PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 10/11


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 4 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη. Σελήνη 4 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Δείξτε ανωτερότητα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες. Μην αφήσετε καταστάσεις από το παρελθόν να ταράξουν την οικογενειακή σας γαλήνη και τις σχέσεις σας.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η σημερινή μέρα σας επιτρέπει να απολαύσετε κάποια πράγματα ορμώμενοι από το πάθος της στιγμής και τον αυθόρμητο τρόπο σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η Αφροδίτη στον Ζυγό θα κάνει την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα τρυφερή. Η ψυχαγωγία και η κοινωνική ζωή ευνοούνται ιδιαίτερα.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Σήμερα επικεντρωθείτε σε επαγγελματικά θέματα. Από συναισθηματικής πλευράς ίσως νιώσετε λιγάκι απογοητευμένοι. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων (23/7-23/8)

Προσπαθήστε να αποφύγετε βεβιασμένες αποφάσεις που οδηγούν σε λάθη. Θα υπάρξουν διάχυτες διαφωνίες και εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Να έχετε τα «αυτιά σας ανοιχτά». Οι φιλοδοξίες σας σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθούν και άτομα από το παρελθόν θα παίξουν σημαντικό ρόλο προς όφελος σας μελλοντικά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Αρκετά τα εμπόδια σήμερα, καθώς όμως δεν είστε και από αυτούς που αγχώνονται εύκολα αφήστε και λίγη δουλειά για το «σύμπαν».

Σκορπιός (23/10-22/11)

Τα πάντα μπορούν να συμβούν σήμερα. Η φαντασία και η διαίσθηση σας μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η κατάσταση με την σχέση σας θα οδηγηθεί σε οριστική ρήξη, αν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με το σύντροφο σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Κάποιος από το παρελθόν σας πιέζει αρκετά. Μην επαναλαμβάνετε τα λάθη του παρελθόντος και ασχοληθείτε μόνο με τους δικούς σας ανθρώπους.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η θέση του Ποσειδώνα σήμερα φέρνει δυσκολίες στις συναλλαγές και διαφωνίες, λόγο έλλειψης επικοινωνίας, θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας σήμερα. Τα αισθηματικά θέματα δεν θα προάγουν την διάθεση σας . Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία. Προτιμήστε να κάνετε μια ευχάριστη βόλτα με φίλους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment