PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 10/10


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή. Σελήνη 3 ημερών

Κριός (21/3-20/4)

Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες. Εκμεταλλευτείτε τις.

Ταύρος (21/4-20/5)

Νέες ιδέες σήμερα γύρω από τα επαγγελματικά θα ανοίξουν δρόμους για υλοποίηση σχεδίων αργότερα. Τα πράγματα είναι καλύτερα σχετικά με μια συζήτηση που θα κάνετε με το σύντροφο σας. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Προσοχή στον χώρο της δουλειάς σας, σε αυτά που ακούτε και αυτά που λέτε. Μη διστάζετε να εκφράσετε τις ελεύθερες απόψεις σας . Οι διαφωνίες σας θα γητεύσουν τα άτομα που έχετε δίπλα σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα ευνοεί γνωριμίες πιθανόν με άτομα μέσα από το χώρο εργασίας σας που μελλοντικά θα σας βοηθήσουν.

Λέων (23/7-23/8)

Σελήνη στον Σκορπιό και νιώθετε ότι οι φιλοδοξίες σας σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθούν. Σωστό είναι αυτό αφού άτομα από το παρελθόν θα παίξουν σημαντικό ρόλο προς όφελος σας μελλοντικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί νέες γνωριμίες, χρήσιμες για το μέλλον. Αποδεχτείτε προτάσεις για έξοδο ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σχέσεις σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Περνάτε οικονομικές δυσκολίες και νιώθετε αδικημένος. Τα σκαμπανεβάσματα σας ταλαιπωρούν. Τα αισθηματικά σας είναι λίγο μπερδεμένα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Τα άστρα σας προειδοποιούν ότι κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν σήμερα. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Χαμηλοί οι τόνοι σήμερα. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σας χαλάσει μια σχέση χρόνων και να το μετανιώσετε. Προσοχή στη διατροφή σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το μεγαλύτερο μέρος της εντάσεως θα συγκεντρωθεί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Σήμερα σας αγγίζει το ρεαλιστικό κλήμα της ημέρας. Είστε δυναμικοί αλλά και αποφασιστικοί και πείθετε τους γύρω σας και ιδιαίτερα τον σύντροφο σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα μην προγραμματίσετε κάτι, αλλά αφήστε το πρόγραμμα σας στην τύχη του. Η ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες με απρόσμενες μελλοντικές εξελίξεις!!!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment