PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αστείρευτα δείγματα εργατικότητας από τον Κώστα Ποθητό


Πρόκειται για έναν από τους Αντιδημάρχους της πόλης μας ο οποίος έχει δεχθεί τα συγχαρητήρια της Αντιπολίτευσης του Δήμου.

Ο Κώστας Ποθητός είναι ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου, ο οποίος βοηθάει και αναλαμβάνει τις εργασίες που προκύπτουν στους δρόμους της πόλης μας από πρώτο χέρι, παίρνοντας και ο ίδιος μέρος στις εργασίες ως ένας απλός εργάτης.

Θα μπορούσε να μην συμμετέχει στις δουλειές που καθημερινά οι εργαζόμενοι στο Δήμο Περιστερίου αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας, μιας και ο ρόλος του Αντιδημάρχου ορίζει ότι η αρμοδιότητα του είναι να οργανώνει με τον θεσμικό ρόλο του την υπηρεσία του Δήμου στην οποία ηγείται.

Αντιθέτως ο κ. Ποθητός από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, έδειξε ιδιαίτερα δείγματα όρεξης και εργατικότητας για το ρόλο που του ανέθεσε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και συνεχώς λαμβάνει τα εύσημα από την Αντιπολίτευση και τον απλό Περιστεριώτη.

Πρόσφατα ένας συμπολίτης μας με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έδωσε τα εύσημα στον Αντιδήμαρχο απεικονίζοντας τον σε φωτογραφία να κόβει κλαδιά δέντρου πάνω στο καλαθοφόρο του Δήμου μας.

pothitos_dentro

Εμείς από την πλευρά μας, αναδεικνύουμε πάντα με ιδιαίτερη χαρά τέτοια μηνύματα αισιοδοξίας από ανθρώπους άξιους να διοικούν τη πόλη μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment