PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ασταμάτητος ο Ατρόμητος 2-0 το Λεβαδειακό


Ο Ατρόμητος συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε εκτός έδρας και του Λεβαδειακού (2-0), πετυχαίνοντας έτσι την τέταρτη νίκη της σε πέντε παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό συνεχή βροχή και ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τους βαθμούς, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Η κακοκαιρία στη Λιβαδειά και η συνεχόμενη και δυνατή βροχή έκανε τον αγωνιστικό χώρο ολοένα και πιο βαρύ. Αυτό είχε αποτέλεσμα το κακό ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες (κυρίως ο Λεβαδειακός) να προσπαθούν με σέντρες να φέρουν την μπάλα στην περιοχή.

Οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, την κατοχή, αλλά δεν έφτιαξαν πολλές φάσεις. Στις δύο αξιόλογες, μία σε ροή αγώνα (3’) και μια μετά από εκτέλεση κόρνερ (17’) ο Κουλούρης δεν μπόρεσε να σκοράρει το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα, με το σκορ ημιχρόνου να είναι δίκαια στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα άλλαξαν νωρίς. Ο Ατρόμητος βγήκε δυνατά στο γήπεδο με στόχο να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Έτσι αφού στο 47΄ ο Επασί έκανε μία ακόμη απόκρουση σε σουτ του Ουγκράι, οι Περιστεριώτες στο ίδιο λεπτό, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Βασιλακάκη σε φάση διαρκείας στη μικρή περιοχή.

Στο 64΄ ο κορυφαίος παίκτης, Ουγκράι, δέχθηκε τη μεταβίβαση από τον Κουλούρη, που κατάφερε να νικήσει με εξαιρετική ενέργεια τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού για το 0-2.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί – Τσαμπούρης, Ζησόπουλος (82’ Ιωαννίδης), Κρνέτα, Αντιλέχου, Παντελιάδης – Φαβάρο (57’ Σαβατογκό), Όμο, Γιακουμάκης (65’ Νανγκίς), Σουμπίνιο – Μαρκόβσκι

Ατρόμητος (Νταμίρ Κανάντι): Μέγερι – Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης – Σάκιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (90’ Ούμπιντες), Γιαννούλης – Ουγκράι (84’ Μούγιακιτς) – Κουλούρης (92’ Κωτσόπουλος)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment