PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αρ. Πελώνη: Εξετάζονται αλλαγές στον κωδικό 6 λόγω κατάχρησης


Εξετάζονται αλλαγές στο sms κωδικού 6, ήτοι οι μετακινήσεις να γίνονται με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο, δήλωσε σε συνέντευξή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελεία Πελώνη, τονίζοντας ότι σε πολλές περιπτώσεις, υπάρχει κατάχρηση του συγκεκριμένου μέτρου.

Η κα Πελώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι το επιδημιολογικό φορτίο είναι υψηλό, οπότε το lockdown αναγκαστικά κινείται προς τα μέσα Μαρτίου, ενώ επεσήμανε πως αναμένονται οι εισηγήσεις των ειδικών που συνεδριάζουν σήμερα για τις αλλαγές στα ωράρια και τις απαγορεύσεις των μετακινήσεων.

Τόνισε δε, ότι προτεραιότητα είναι το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των σχολείων, υπογραμμίζοντας ότι «Πρέπει σταδιακά να επαναλειτουργήσει η οικονομία από τον Απρίλιο και μετά».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, αναφέρθηκε και στην πορεία των εμβολιασμών, σημειώνοντας ότι από την άνοιξη και συγκεκριμένα από τον Απρίλιο θα βρισκόμαστε σε μια καλύτερη κατάσταση.

Όσον αφορά την τσικνοπέμπτη, είπε ότι θα πρέπει να μείνουμε με την κοντινή «κοινωνική μας φούσκα», ενώ έκανε έκκληση για ακόμη μια φορά στους πολίτες για λίγη υπομονή και σωστή τήρηση των μέτρων.

Η κα Πελώνη σχολίασε και τις πορείες που οργανώνονται τις τελευταίες ημέρες, εκφράζοντας την άποψη ότι είναι ανεύθυνες. Παράλληλα, για την υπόθεση του καταδικασμένου για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα, δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν τον αναγκάζει να συνεχίσει την απεργία πείνας, ενώ σημείωσε ότι ο ίδιος έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ένδικα μέσα για να επιλύσει το πρόβλημά του.

Επίσης, αναφερόμενη στις δηλώσεις του κ. Δρίτσα για το θέμα, είπε πως « Το ότι κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη είναι αδιανόητο και προσβλητικό και με την σιωπή του ο κ. Τσίπρας είναι σαν να το αποδέχεται».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment