PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αρ. Κιν. Περιστερίου: Μόνο στα λόγια «αντιμνημονιακή» & «φιλολαϊκή» η δημοτική αρχή Παχατουρίδη


Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης έπειτα από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Αριστερή Κίνηση Περιστερίου”:

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου έκανε 2 προτάσεις ψηφισμάτων, τα οποία τελικά κατατέθηκαν από κοινού μαζί με την Λαϊκή Συσπείρωση.

1) Καταδίκη του νέου αντιλαϊκού μνημονίου που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και που ψήφισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι στηρίζοντας την υποταγή στο μαύρο μέτωπο ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ- μεγάλων συμφερόντων.

Ιδιαίτερα, ζητήθηκε δέσμευση απ το δημοτικό συμβούλιο πως δεν θα επιτραπεί κανένας πλειστηριασμός – κατάσχεση πρώτης κατοικίας στο Περιστέρι.

2) Για τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των πενταμηνιτών “οφελούμενων” εργαζόμενων των δήμων, που βιώνουν έναν εργασιακό μεσαίωνα με ευθύνη της κυβέρνησης και των καθεστωτικών δημάρχων.

Παρά τα “ωραία λόγια” που ακούστηκαν αρχικά από τον ίδιο τον δήμαρχο, η δημοτική πλειοψηφία φρόντισε με αποχωρήσεις συμβούλων της να διαλύσει την απαρτία ώστε να μην συζητηθούν τα ψηφίσματα.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως οι “φιλολαϊκές” & “αντιμνημονιακές” κορώνες της δημοτικής αρχής δεν είναι παρά ψεύτικα μεγάλα λόγια σε ιλουστρασιόν συσκευασία.

Οι Περιστεριώτισσες & οι Περιστεριώτες, εργαζόμενοι-άνεργοι-συνταξιούχοι-νεολαίοι θα αγωνιστούν συλλογικά και δυναμικά ώστε να μην περάσουν τα νέα καταστροφικά αντιλαϊκά μέτρα, να κατοχυρωθούν τα δικαιώματα ΟΛΩΝ των εργαζόμενων στον δήμο μόνιμων & προσωρινών και να αποτραπεί η κατάσχεση σπιτιών στο Περιστέρι.

Στους δρόμους του αγώνα η απάντηση του λαού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment