PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αρχίζει το πρωτάθλημα της Basket League


Αρχίζει επιτέλους το πρωτάθλημα της Basket League, κόντρα στον κορωνοϊό και στα προβλήματα που προέκυψαν μέχρι και την τελευταία στιγμή, τελικά θα γίνει τζάμπολ με 12 ομάδες.

Το Περιστέρι φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ θα γίνουν και οι αναμετρήσεις ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ, τον Ιωνικό, που κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο πιστοποιητικό συμμετοχής, απέναντι στην ΑΕΚ και τον Χαρίλαο Τρικούπη, στην πρώτη του συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία, που υποδέχεται τον Άρη. Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής κλείνει την Κυριακή, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λάρισα.

Να θυμίσουμε πως λόγω κορωνοϊού έχει αναβληθεί το παιχνίδι του Λαυρίου με τον Προμηθέα Πατρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/10

«Α. Παπανδρέου» 17.15 Περιστέρι-Κολοσσός Ρόδου

«Σ. Μπεφόν» 17.15 Ιωνικός Νικαίας-ΑΕΚ

Αγρινίου «Μ. Κούσης» 17.15 Χαρίλαος Τρικούπης-Άρης

Ιβανώφειο 19.30 Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Κυριακή 25/10

ΟΑΚΑ 19.30 Παναθηναϊκός-Λάρισα

Δηλώσεις για την έναρξη του πρωταθλήματος έκανε ο παίκτης του Περιστερίου Γιάννης Αθηναίου. Αναλυτικά:

«Έπειτα και από την αναβολή που πήρε το πρωτάθλημα για μια εβδομάδα, μπαίνουμε πλέον στο παρκέ για να ξεκινήσει η Basket League της νέας σεζόν.

Εμείς δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα, ενώ είχαμε και τις επιστροφές των παικτών που ήταν τραυματίες. Συνεπώς, δουλέψαμε καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουμε στο γήπεδο μας μια ομάδα (Κολοσσός) που είναι καλά δουλεμένη και αποτελείται από έμπειρους Έλληνες, κάποιους νέους παίκτες και από καλούς ξένους.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα αυτό το νέο πρωτάθλημα τόσο για ψυχολογικούς λόγους, όσο και για το γεγονός ότι ακολουθεί μια δύσκολη συνέχεια και ξέρουμε ότι κάθε αρχή κρύβει και εκπλήξεις.

Επειδή δεν θέλουμε, λοιπόν, να είμαστε μέρος των εκπλήξεων, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το πλάνο που θα μας υποδείξουν οι προπονητές μας στο παρκέ, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας.

Από κει και πέρα, θέλω να ευχηθώ καλή αρχή σε όλους όσους συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια περίεργη χρονιά, όπου βλέπουμε ότι οι ομάδες αντιμετωπίζουν συνέχεια κρούσματα Covid-19.

Ευελπιστούμε πρώτα απ’ όλα να είμαστε υγιείς όλοι μαζί και ύστερα, παίζοντας άμυνα και στον κορωνοϊό, να καταφέρουμε να προχωρήσουμε στην σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα…».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment