PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Να σταματήσει η δημοτική αρχή τις κατασχέσεις


Ανακοίνωση, εξέδωσε η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, σχετικά με δήλωσή της στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο για τις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας από τη δημοτική αρχή εναντίον οφειλετών δημοτικών τελών. Αναλυτικά:

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου επανέλαβε για πολλοστή φορά την απαίτηση προς την δημοτική αρχή Παχατουρίδη να σταματήσει να κάνει κατασχέσεις πρώτης κατοικίας εναντίον οφειλετών δημοτικών τελών που κατά τεκμήριο είναι χρεοκοπημένοι μικροεπαγγελματίες. Επισημάναμε πως ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τους πλειστηριασμούς, επιβεβαιώνεται η εκτίμησή μας πως το αστικό μνημονιακό πολιτικό σύστημα είναι αδίστακτο και ακριβώς όπως σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει χουντικού τύπου τροπολογία που καθιστά ιδιώνυμο αδίκημα τον αγώνα υπέρ της λαϊκής κατοικίας, με τον ίδιο τρόπο αύριο η ίδια ή η επόμενη κυβέρνηση κάλλιστα μπορεί να φέρει νομοθετική ρύθμιση που θα προωθεί προς ηλεκτρονικό πλειστηριασμό τα κατασχετήρια που έχουν κάνει οι δήμοι χωρίς καν να τους ερωτά.

Η δημοτική αρχή διά του αρμόδιου αντιδημάρχου κ..Σταυρούλια για πολλοστή φορά απέρριψε την απαίτησή μας προβάλλοντας πάλι τις ίδιες δικαιολογίες περί «δεσμευτικού της νομοθεσίας» κλπ.

Αμέσως μετά δηλώσαμε πως αποχωρούμε από το δημοτικό συμβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και για συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην χουντική τροπολογία Κοντονή όπου ήδη βρισκόταν η άλλη δημοτική σύμβουλος της Αριστερής Κίνησης σ. Αθανασοπούλου.

Παρόμοιες δηλώσεις αποχώρησης έκαναν στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μαργανέλης και ο ανεξάρτητος σύμβουλος κ. Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment