PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Ναζιστική πρόκληση με πλάτες Παχατουρίδη


Ανακοίνωση από την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου. Αναλυτικά:

Με καμάρι ανακοίνωσε επίσημα η νεοναζιστική εγκληματική συμμορία της «Χρυσής Αυγής» πως … έλαβε μέρος στην επίσημη τελετή «αγιασμού των υδάτων» στο Περιστέρι στις 6/1/2019 διά αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον γνωστό υπόδικο Γερμενή – «Καιάδα» που φωτογραφήθηκε εκεί δημόσια δίπλα στον κ. Παχατουρίδη με χαιρετούρες.

Μια συμμορία που προσπαθεί λυσσαλέα εδώ και πολλά χρόνια να «βάλει πόδι» στις γειτονιές μας χωρίς να το έχει καταφέρει γιατί πάντα συναντά την αποφασιστική αντίσταση του αντιφασιστικού κινήματος, του λαού και της νεολαίας. Μια αποφασιστική αντίσταση που έχει πληρωθεί με ΑΙΜΑ (κυριολεκτικά …) : δολοφονικές επιθέσεις, ξυλοδαρμούς και μαχαιρώματα. Από μια αδίστακτη εγκληματική συμμορία που πρόσφατα πριν λίγους μήνες ξανάδειξε τα δόντια της με επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες στην ευρύτερη περιοχή Σεπολίων – Άγιο Μελέτη και Μπουρνάζι, ένα θέμα για το οποίο είχαν γίνει στην πόλη μας μαζικές αντιφασιστικές διαδηλώσεις με συμμετοχή εκατοντάδων εργαζόμενων και νέων.

Επίσης είναι πρόσφατη η μαζική κινητοποίηση εκπαιδευτικών και κατοίκων που επέβαλλε την φοίτηση μικρών προσφυγόπουλων σε δημοτικά σχολεία της πόλης παρά τις λυσσαλέες υποβολιμιαίες προσπάθειες της νεοναζιστικής συμμορίας να προκαλέσει «αντιδράσεις».

Είναι σχετικά πρόσφατη και η προσπάθεια Κασιδιάρη να έρθει στα κρυφά στο Περιστέρι σε … «μυστική» εκδήλωση σε κλειστό χώρο από όπου έφυγε τρέχοντας μετά την άμεση δυναμική παρέμβαση αντιφασιστών της περιοχής αναρχικών, κομμουνιστών και οπαδών του Ατρόμητου.

Αυτούς λοιπόν στους οποίους ο λαός και η νεολαία στο Περιστέρι έχουν κλείσει κατάμουτρα την πόρτα, έρχεται τώρα πάλι ο κ. Παχατουρίδης τους «βάζει μέσα» από το … παράθυρο και στα μουλωχτά : πρώτη μούρη στις κάμερες χαμόγελα και χαιρετούρες τα Θεοφάνεια στην τελετή αγιασμού των υδάτων με τον υπόδικο Γερμενή – «Καιάδα» !

Και τώρα δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ όπως υποτίθεται το 2010 όταν ο κ. Παχατουρίδης είχε φιλοξενήσει  στο ψηφοδέλτιό του τον άλλον … «αστέρα της πολιτικής», τον μετέπειτα βουλευτή των νεοναζί Μπούκουρα : έχουν μεσολαβήσει εγκλήματα, οι δολοφονίες του Λουκμάν και του Φύσσα, είναι σε εξέλιξη η δίκη της εγκληματικής συμμορίας και ο Γερμενής – «Καιάδας» εκτός από τα παραπάνω είναι υπόδικος και για επίθεση ενάντια στον δήμαρχο Αθηναίων, συνάδελφο του κ. Παχατουρίδη …

Δεν έχουμε καμία αυταπάτη και έχουμε πολλές φορές δηλώσει δημόσια πως το σύστημα (κεφάλαιο – αστικές κυβερνήσεις – καθεστωτικοί δήμαρχοι – αστική δικαιοσύνη -καθεστωτικά ΜΜΕ κλπ) άλλες φορές όταν το βολεύει σφίγγει λίγο το λουρί στο μαντρόσκυλό του τον φασισμό και άλλες -τις περισσότερες – το λύνει και το αμολάει για να δαγκώνει και να σκοτώνει αγωνιστές του κινήματος και μετανάστες. Ιδιαίτερα δε δεν έχουμε καμία αυταπάτη για την δημοτική αρχή Παχατουρίδη που όπως πολλές φορές έχουμε δημόσια δηλώσει έχει ενσωματώσει στην παράταξή της ΟΛΗΝ την ακροδεξιά.

Τα υπόλοιπα είναι υποκρισίες, κροκοδείλια δάκρυα και προπαγανδιστικά πυροτεχνήματα.

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΜΑΖΙΚΟ, ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment