PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: «ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ»


Ανακοίνωση από την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, με αφορμή τον τραγικό χαμό του νεαρού Περιστεριώτη Θανάση Καναούτη.

Αναλυτικά:

«Κλείνουν 6 χρόνια από τον θάνατο του 19χρονου Περιστεριώτη Θανάση Καναούτη.

Πριν λίγες μέρες ο Θανάσης δολοφονήθηκε και δεύτερη φορά. “Αποβράσματα της κοινωνίας” σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή οι φτωχοί που δεν έχουν να πληρώσουν το εισιτήριο στο τρόλεϋ, στο λεωφορείο, στο μετρό … Οι καλοζωισμένοι εκπρόσωποι του αστικού πολιτικού συστήματος, οι συνυπεύθυνοι για την ραγδαία εξαθλίωση της πλειοψηφίας του πληθυσμού της χώρας, αυτοί που έφεραν και εφάρμοσαν μνημόνια, αυτοί που υπηρετούν την καταστροφική αντιλαϊκή πολιτική του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ – αστικών κυβερνήσεων χλευάζουν την φτώχεια που ποτέ τους δεν έζησαν. Χαρακτηρίζουν “αποβράσματα” (Καραμανλής) και “τζαμπατζήδες” (Παπαδημούλης) τα εκατομμύρια των Θανάσηδων που έστω κι όταν βρίσκουν δουλειά δεν μπορούν να ζήσουν με τα ψίχουλα που δίνουν για μισθούς οι εργοδότες οι κολλητοί των πολιτικάντηδων.

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες θυμόμαστε τον Θανάση και μαζί με την λύπη μεγαλώνει και ο θυμός. Για ένα σύστημα που προστατεύει τους κατσιαπλιάδες που ληστεύουν εκατομμύρια και που δολοφονεί εργατόπαιδα που δεν έχουν να πληρώσουν εισιτήριο στο τρόλεϋ.

Ας μην ξεγελιούνται οι διάφοροι Καραμανλήδες και Παπαδημούληδες. Ο θυμός σιγοβράζει και θα ξεσπάσει με νέες εξεγέρσεις. Αυτών που δεν έχουν να χάσουν τίποτα και έχουν να κερδίσουν έναν κόσμο ολόκληρο.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment