PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: «ΕΣΥ πληρώνεις την προεκλογική εκστρατεία του κ. Παχατουρίδη»


Ανακοίνωση από την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, σχετικά με την καθιερωμένη εορταστική Χριστουγεννιάτικη φιέστα της δημοτικής μας αρχής όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Αναλυτικά το πλήρες κείμενο:

Από χρόνια επισημαίνουμε πως η ετήσια καθιερωμένη εορταστική Χριστουγεννιάτικη φιέστα της δημοτικής μας αρχής όχι μόνο … «δωρεάν» δεν είναι όπως η δημοτική αρχή αρέσκεται να διαφημίζει αλλά αντίθετα ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ στις Περιστεριώτισσες και στους Περιστεριώτες αφού δίνονται απλόχερα σκανδαλώδη χρηματικά ποσά από τον προϋπολογισμό του δήμου (δηλαδή από τα λεφτά των δημοτών) προς διάφορους «ημέτερους» εργολάβους, διασκεδαστές κλπ την στιγμή που κονδύλια για απαραίτητες υποδομές ζωτικές για την πλειοψηφία των κατοίκων (αντιπλημμυρικά, συντήρηση και λειτουργία σχολείων, πεζοδρόμια, πράσινο κλπ) είτε λείπουν τελείως ή δίνονται με το σταγονόμετρο και με το ζόρι όταν μια κατάσταση φτάσει στο «αμήν».

Έτσι με μια απλή ματιά στην «Διαύγεια», στις ίδιες τις επίσημες αναρτήσεις της δημοτικής αρχής για τα σχετικά έξοδα, μπορεί και φέτος να δει κάποιος τα γνωστά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χρηματικά ποσά που δίνονται για να «ενοικιάζει» ο δήμος τα καρουσέλ, τα τρενάκια, την διοργάνωση, την φύλαξη κλπ κλπ από τους γνωστούς «επιχειρηματίες».

Ακόμη και η χριστουγεννιάτικη γιορτή είναι ενταγμένη στις δημόσιες σχέσεις του δημάρχου σε ένα δήμο – επιχείρηση που δεν θέλει και δεν καλύπτει βασικές ανάγκες των λαϊκών οικογενειών και καταπατά δικαιώματα τους απέναντι στα τοπικά συμφέροντα και την τοπική εξουσία …..

Η … «νέα ποιότητα» φέτος, λίγους μήνες πριν τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, είναι πως εκτός από τα παραπάνω «συνήθη», έχουμε και μεγάλη «ροή» δημοτικού χρήματος προς ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ δήθεν για … «προβολή» των εκδηλώσεων : προς τον όμιλο ΑΝΤ1, προς τον ΣΚΑΪ, προς τον Real, προς μουσικούς κι αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς κλπ κλπ κλπ …

Με δεδομένο πως ούτως ή άλλως η προβολή των εκδηλώσεων ήδη γίνεται ΔΩΡΕΑΝ (με την προβολή σχετικών ρεπορτάζ αλλά και σχετικών δηλώσεων του δημάρχου και των αντιδημάρχων σε κανάλια, ραδιόφωνα, σάϊτς και εφημερίδες) και με δεδομένο πως είναι αυτονόητα παράλογο να χρειάζονται … πληρωτική διαφημιστική προβολή κάποιες «δωρεάν» και άνευ εισιτηρίου εκδηλώσεις, είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ πως αυτή η «ροή» εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.

Απλούστατα στοχεύει στο «καλόπιασμα δούναι και λαβείν» προς κανάλια, ραδιοσταθμούς και σάϊτς για να πάρουν σερί εργολαβία την προεκλογική προπαγάνδα της παράταξης του κ. Παχατουρίδη από τώρα μέχρι τον Μάϊο. Με δημόσιο χρήμα.

Με τα λεφτά των δημοτών βεβαίως βεβαίως …

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment