PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Διαπλοκή είναι συνολικά το καθεστώς Παχατουρίδη, όχι μόνο κάποια πρόσωπα…


Ανακοίνωση εξέδωσε η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, αναλυτικά:

«Έπεσαν από τα σύννεφα» πάλι κάποιοι μετά από πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο δήμαρχος παραπέμπεται σε δίκη σχετικά με το «πόθεν έσχες» του.

Πριν λίγους μήνες είχαν ξαναπέσει πάλι κάποιοι από τα σύννεφα με την υπόθεση «Κώστα, προσάρμοσέ το» που είχε αποκαλυφθεί μετά από δημόσια ανακοίνωση – καταγγελία της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου.

Όμως η συζήτηση σε επίπεδο κοινοβουλευτικών κομμάτων εξουσίας περιορίζεται έντεχνα άλλη μια φορά σε κουτσομπολιά για πρόσωπα υπηρετώντας απλά κομματικούς χειρισμούς ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019. Έτσι ώστε από την μία οι μηχανισμοί της ΝΔ να ξεκαθαρίσουν μετά από εσωτερικά «μαχαιρώματα» ποιούς … «ανεξάρτητους» (εδώ γελάνε) θα προωθήσουν για το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου Περιστερίου και του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, και από την άλλη οι μηχανισμοί ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ να τα βρουν ή να μην τα βρουν μεταξύ τους με επίσης … «ανεξάρτητους» (εδώ ξαναγελάνε) υποψηφίους και να τους εμφανίσουν ως αλεξιπτωτιστές αρχάγγελους της … κάθαρσης.

Όλοι οι παραπάνω όμως … όψιμοι προεκλογικοί «αρχάγγελοι της κάθαρσης» πάνω από τουλάχιστον τέσσερα χρόνια τώρα :

  • ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ όταν η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καταγγέλλει δημόσια την διαπλοκή της δημοτικής αρχής με βαρόνους της νυχτερινής διασκέδασης και αγωνίζεται μαζί με τους κατοίκους ενάντια στο αίσχος με την ηχορρύπανση και με τους τραμπουκισμούς των μπράβων στην οδό Βεάκη.
  • ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ όταν η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καταγγέλλει δημόσια το πρωτοφανές σκάνδαλο της 1ης Παιδικής Χαράς όπου έχουν σπαταληθεί πάνω από 750 χιλιάδες ευρώ δημοσίου χρήματος για να φτιαχτεί ένα ιδιωτικό αναψυκτήριο γνωστού ημέτερου ιδιώτη με τον … φερετζέ δήθεν «κυλικείου παιδικής χαράς» με συνενοχή στο σκάνδαλο τόσο της ίδιας της κ. Δούρου – ΣΥΡΙΖΑ, του αρμόδιου υπουργείου – ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της περιφερειακής παράταξης Σγουρού – Καράμπελα – ΠΑΣΟΚ.
  • ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ όταν η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καταγγέλλει τεκμηριωμένα και με στοιχεία την κατασπατάληση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κάθε χρόνο σε κακόγουστες φιέστες «άρτον και θεάματα» τάχαμου … «δωρεάν για τους Περιστεριώτες» που όμως τα δικά τους λεφτά, των Περιστεριωτών, προωθούνται έτσι μέσω των δημοτικών τελών προς τις τσέπες διάφορων ημέτερων ιδιωτών.

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ όταν η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου με αφορμή αυτά και δεκάδες άλλα σοβαρότατα ζητήματα αγωνίζεται μαζί με τους κατοίκους ενάντια στην πολιτική μιας δημοτικής αρχής που σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση και με το κεντρικό κράτος προωθεί πολυδάπανα φαραωνικά έργα, εργολαβίες κλπ «φρου φρου κι αρώματα» υπέρ συγκεκριμένων μεγαλοεργολάβων, μεγαλεμπόρων και μεγαλοδιασκεδαστών ενώ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για έργα ουσίας υπέρ των κατοίκων, όπως π.χ. αντιπλημμυρικά και κάθε χρόνο τέτοιον καιρό στις μισές Περιστεριώτικες γειτονιές οι κάτοικοι κοιτούν τον ουρανό με αγωνία μήπως … βρέξει και πνιγούν.

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ όταν η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου αγωνίζεται μαζί τους κατοίκους για την ανατροπή αυτού ακριβώς του αυτοδιοικητικού μοντέλου – του δήμου «επιχείρηση», του δήμου φορομπήχτη για τους δημότες και ταυτόχρονα δήμου αιμοδότη ιδιωτικών εργολαβικών συμφερόντων. Ενός μοντέλου που προβλέπεται από τον «Καλλικράτη» και από τον «Κλεισθένη 1», που επιβάλλεται από το μαύρο μέτωπο κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ – μνημονιακών κυβερνήσεων και του οποίου μοντέλου «ο πιο καλός ο μαθητής» είναι η δημοτική αρχή Παχατουρίδη. Μια δημοτική αρχή που ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω σε αυτό το μοντέλο έχει οικοδομήσει ένα ολόκληρο πολυπλόκαμο καθεστώς διαπλοκής με μεγάλα και με μικρότερα, κεντρικά και τοπικά, ιδιωτικά συμφέροντα σε στενή συνεργασία με το κεντρικό κράτος ΚΑΙ με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Σημίτη, ΚΑΙ με κυβέρνηση ΝΔ – Καραμανλή, ΚΑΙ με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Γιωργάκη, ΚΑΙ με κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Σαμαρά – Βενιζέλου, ΚΑΙ με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Τσίπρα – Καμμένου.

Αυτό το μοντέλο έχει «δομικά» μέσα του την διαπλοκή. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει αν στην θέση του κ. Παχατουρίδη προωθηθεί από την ΝΔ κάποιος άλλος κομματικός εκλεκτός από την σχετική λίστα του κ. Κακλαμάνη, ούτε αν από ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ μεριά εμφανιστεί κάποιος δήθεν «μη φθαρμένος κοινής αποδοχής» αλεξιπτωτιστής. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. Γιατί ο κ. Παχατουρίδης απλά είναι ο «πιο καλός ο μαθητής» της δικής τους πολιτικής.

Περιστεριώτες, Περιστεριώτισσες :

Ξέρετε πολύ καλά πως η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου δεν σας τάζει … Μεσσίες. Ούτε ντόπιους, ούτε … ξενόφερτους αλεξιπτωτιστές. Απλούστατα γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΣΙΕΣ. Ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξουν. Υπάρχει μόνο ΜΙΑ ελπίδα : η αυτενεργός, συλλογική, αγωνιστική δράση της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Μια αγωνιστική δράση που θα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ κατακτήσεις υπέρ των δημοτών και σε επί μέρους συγκεκριμένα θέματα ζωτικά για την ποιότητα ζωής στην πόλη.

Εμείς σε αυτόν τον δρόμο σας καλούσαμε και σας καλούμε, όχι στην στοίχιση πίσω από οποιονδήποτε πολιτικάντη. Γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος …

… ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !  

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment