PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Δεν πέρασε ο αυταρχισμός της Δημοτικής Αρχής


Ανακοίνωση, εξέδωσε η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, σχετικά με την απόπειρα φίμωσης, όπως αναφέρει, από τη δημοτική αρχή Περιστερίου. Αναλυτικά:

Σε απαράδεκτη αυταρχική απόπειρα φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης ιδεών σε δημόσιο χώρο προχώρησε η δημοτική αρχή Περιστερίου την Καθαρή Δευτέρα 19/2.

Συγκεκριμένα, αντιδήμαρχοι προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την διανομή αντιφασιστικής ανακοίνωσης στο Άλσος Περιστερίου και την ενημέρωση των δημοτών για την αντιφασιστική αντιρατσιστική διαδήλωση στις 17 Μάρτη.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να … κλέψουν στα μουλωχτά ( ! ) πανό από τα μέλη της συλλογικότητας που μοίραζαν την ανακοίνωση (ΚΕΕΡΦΑ) , αλλά και να φέρουν την αστυνομία ( !! ) να τους … συλλάβει (!!!).

Φυσικά κανένας/καμία δεν μάσησε στον αυταρχισμό και στην τρομοκρατία, το πανό πάρθηκε πίσω και η διανομή της ενημερωτικής ανακοίνωσης έγινε κανονικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοτική μας αρχή εφαρμόζει αυτές τις απαράδεκτες χουντικές πρακτικές στο Εκθεσιακό Κέντρο και στον κυρίως χώρο του Άλσους. Θεωρεί πως οι δημόσιοι χώροι είναι ιδιωτικό τσιφλίκι τόσο δικό της όσο και των διάφορων «ημετέρων» επιχειρηματιών στους οποίους έχει εκχωρήσει αυτούς τους χώρους για να κερδοσκοπούν σε βάρος του Περιστεριώτικου λαού. Μάλιστα έχει αναγκάσει εργαζόμενους του δήμου να παίζουν τον ρόλο ιδιωτικής σεκιούριτι για … την πάρτη αυτών των «ημετέρων». Η παρεμπόδιση της διακίνησης ιδεών και ενημέρωσης για τοπικά ή κοινωνικά θέματα από τους ίδιους τους αντιδήμαρχους και από την … ΕΛΑΣ την οποία καλούν είναι απλά η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου προειδοποιεί πως πάντα θα αντιδρά αποφασιστικά και δυναμικά σε κάθε απόπειρα της δημοτικής αρχής τόσο να καθιερώνει πως δημόσιοι χώροι για την κατοχύρωση των οποίων έχουμε αγωνιστεί και ματώσει οι Περιστεριώτες είναι ιδιωτικά τσιφλίκια των «ημετέρων» της επιχειρηματιών, όσο και να φιμώνει με χουντικές μεθόδους την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

Τις επόμενες μέρες η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου θα κάνει εξορμήσεις ΚΑΙ στο Άλσος ΚΑΙ στην πρώην 1η Παιδική Χαρά ενημερώνοντας για το θέμα του Mall στην Ακαδημία Πλάτωνος και καλώντας τους Περιστεριώτες να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Κυριακή 25/2, 11πμ στο ΚΥΒΕ).

Κύριε Παχατουρίδη, κύριε Θεοδωράκο, κυρία Τσιώτα,

Στείλτε την ΕΛΑΣ, την CIA και την Blackrock να μας πιάσουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment