PeristeriNews.gr
Δημοτικές Εκλογές 2019

Αργύρης Αϊβάτογλου: Ξανά μαζί με τον Ανδρέα Παχατουρίδη


Ο Ανάργυρος (Αργύρης) Αϊβάτογλου, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και συγκεκριμένα βιοτέχνης με έντονη δραστηριότητα στο Δήμο Περιστερίου.

Συναναστρεφόμενος χρόνια ολόκληρα με Περιστεριώτες, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα ενδιαφέροντα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, γεγονός που, σε συνδυασμό με την όρεξή του να προσφέρει, μπορεί να συμβάλει καταλυτικά στην πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης του Περιστερίου.

Την 1η Αυγούστου 2016, ο κ. Αϊβάτογλου, ανέλαβε τα καθήκοντά του ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Βαγγέλη Τάτση, ως πρώτος επιλαχών.

Από τότε μέχρι σήμερα δίνει συνεχώς τον αγώνα του για ένα καλύτερο Περιστέρι.

Ερωτώμενος από το PeristeriNews.gr για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Αϊβάτογλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ξανά μαζί στο πλευρό ενός πραγματικού ηγέτη, του Ανδρέα Παχατουρίδη, με όραμα, κατεύθυνση και δέσμευση για ένα «Περιστέρι πολλών αστέρων». Η προσφορά του στην πόλη μας επί δεκαεπτά συναπτά έτη με καθιστά ευγνώμων ως δημότη και υπερήφανο ως Δημοτικό Σύμβουλο. Το κάλεσμα του να συνεισφέρω στη δράση αυτής της παράταξης με τη δεύτερη συνεχόμενη υποψηφιότητά μου ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου με τιμά και με χαροποιεί ιδιαιτέρως! Η εμπιστοσύνη σας και στην επόμενη τετραετία θα αποτελέσει τιμή για εμένα και κινητήριο δύναμη για ουσιαστική συμμετοχή στο έργο αυτής της δημιουργικής ομάδας που στοχεύει στην πρόοδο και την εξέλιξη“.

Κάνοντας μια ανασκόπηση στην τετραετία που πέρασε και αξιολογώντας τη συμμετοχή σας στην τοπική αυτοδιοίκηση, ποια είναι τα σημεία στα οποία θα θέλατε να σταθείτε και για τα οποία νιώθετε υπερήφανος που πήρατε μέρος ή αναλάβατε να φέρετε εις πέρας;

Πράγματι είχα την τιμή να συμπορευτώ με το συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη στο μεγαλύτερο μέρος της περασμένης τετραετίας και αυτό αποτέλεσε σημαντικότατη εμπειρία για εμένα. Ως άνθρωπος του τεχνικού κόσμου προσέφερα τις υπηρεσίες μου συμμετέχοντας σε ομάδες παραλαβής παιδικών χαρών και πλακοστρώσεων από τεχνικές εταιρείες. Κάθε δράση έγινε με στόχο τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των χώρων ψυχαγωγίας των παιδιών μας, αλλά ταυτόχρονα και τον εξωραϊσμό της πόλης. Επίσης, ενεργοποιώντας την κριτική μου σκέψη υπερασπίστηκα με την ψήφο μου ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου σημαντικά έργα και αποφάσεις“.

Κε Αϊβάτογλου, τι αποτέλεσε για εσάς θετική ενίσχυση και σας ώθησε να βάλετε για δεύτερη φορά υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές;

Χαίρομαι που μου κάνετε αυτήν την ερώτηση, διότι μου δίνετε την ευκαιρία να εκφράσω τους ουσιαστικούς λόγους για τους οποίους ασχολούμαι με τα κοινά. Κατ’ αρχήν λοιπόν, θέλω να αναφέρω ότι η ανατροφοδότηση αυτή καθ’ αυτή που εισπράττει κανείς με το να προσφέρει, αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για εμένα όσον αφορά στο ερώτημα που μου θέσατε. Επιπλέον, η επαφή και επικοινωνία με τον κόσμο, τους συνδημότες μου, είναι κάτι που προσωπικά μου δίνει όρεξη για ζωή και δημιουργία και τέλος, η ίδια η παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη με τη δυναμική την οποία εμπεριέχει, με οπλίζει με αισιοδοξία για την υλοποίηση έργων και καινοτομιών που θα ωφελήσουν την πόλη μας και κατ’ επέκταση τους συνδημότες μας“.

Ολοκληρώνοντας αυτήν την κουβέντα θα ήθελα να σας ρωτήσω πως σκέφτεστε να ενισχύσετε με την επανεκλογή σας στο δημοτικό συμβούλιο την παράταξη στην οποία ανήκετε;

Έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου μας θα ήθελα να επικεντρώσω τις δυνάμεις μου, σε συνεργασία με τους συναδέλφους μου, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής αξιοποιώντας τους χώρους κάθε γειτονιάς που μένουν
ανεκμετάλλευτοι. Στόχος είναι να δημιουργηθούν «μικρές οάσεις» μέσα στο αστικό κέντρο, σε περιοχές που ήδη ανήκουν στο Δήμο από αγορές της διοικούσας παράταξης. Σαφώς θα είμαι αρωγός και υποστηρικτής κάθε
καινοτόμου ιδέας και αξιόλογου έργου“.

Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι τελευταίο;

Ναι. Θα ήθελα να πω ότι παρά τις δύσκολες εποχές τις οποίες διανύουμε, η παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη καταφέρνει να προάγει τον πολιτισμό, να παράγει έργο και να στηρίζει τους δημότες της. Κλείνοντας, οφειλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να ακουστεί ο λόγος μου“.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Πατούλης: Ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική

Peristeri News

Μήνυμα για «Νέα Αρχή» στην Αττική στέλνει ο Γ. Πατούλης

Peristeri News

Σαρωτική νίκη του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι!

Peristeri News

Leave a Comment