PeristeriNews.gr
Καιρός

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές


Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα δυτικά όπου θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Το βράδυ τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5, στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές από το απόγευμα στη Θράκη και τη δυτική Μακεδονία. Τη νύχτα μεμονωμένες καταιγίδες στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα της Θράκης. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη με τοπικές ομίχλες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα σταδιακά θα ενταθούν και στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά.
Άνεμοι: Nότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Το βράδυ τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Πελοππόνησο. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, από το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι στο Ιόνιο θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Peristeri News

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Peristeri News

Κυρίως ηλιοφάνεια και σύννεφα

Peristeri News

Leave a Comment