PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απ. Κακλαμάνης: Προσπαθούν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ


Μήνυμα ενότητας προς το ΠΑΣΟΚ στέλνει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Απόστολος Κακλαμάνης, αιτιολογώντας τη χθεσινή του απόφαση να δηλώσει «παρών» στο άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου.

Μήνυμα ενότητας προς το ΠΑΣΟΚ στέλνει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Απόστολος Κακλαμάνης, αιτιολογώντας τη χθεσινή του απόφαση να δηλώσει «παρών» στο άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου.

Ο κ . Κακλαμάνης καλεί τους πολίτες που πίστεψαν στο ΠΑΣΟΚ να αδιαφορήσουν σε όσα διχαστικά για το κόμμα διοχετεύονται από τα «Media του τραπεζικού και εκδοτικού κατεστημένου» που εκμεταλλεύεται, όπως τονίζει, το γεγονός ότι ασκώντας το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά του δεν υπερψήφισα το άρθρο του χθεσινού νομοσχεδίου που αφορά στο τραπεζικό σύστημα.

Ο κ. Κακλαμάνης στη δήλωσή του κάνει μια ιστορική αναδρομή και αναφέρεται «στη μεγάλη, ειρηνική επανάσταση που διακηρύξαμε στις 3 Σεπτέμβρη 1974 με επικεφαλής τον Ανδρέα Παπανδρέου» και όπως λέει απευθύνεται σε όλους αυτούς που τότε πίστεψαν σε εκείνες τις αρχές και τώρα είναι απογοητευμένοι εξαιτίας εκείνων που τις καπηλεύτηκαν ή είναι θύματα της κρίσης και της χυδαίας αντιΠΑΣΟΚικής προπαγάνδας και έχουν αποστασιοποιηθεί προσωρινά.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται και στις εκλογές του Μαΐου λέγοντας ότι είναι πολύ κρίσιμες για την πατρίδα, που έχει ανάγκη πολιτικής σταθερότητας και για το ΠΑΣΟΚ που η ενδυνάμωσή του είναι όρος «εκ των ων ουκ άνευ» γι’ αυτή.

«Γι’ αυτή τη μάχη πρέπει, σφυρηλατώντας την ενότητά μας, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις» τονίζει.

«Επιδιώκουν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ»

Ο κ. Κακλαμάνης κάνει λόγο για «υπερκομματικά αφεντικά» του τόπου που επιδιώκουν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του, ενώ εξαπολύει επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλλιεργούν την τεχνητή πόλωση»

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής συνεχίζει αναφερόμενος στα κέντρα εκείνα τα «υπονομεύοντας κυρίως μαζί με τη ΝΔ και την Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, την εθνική προσπάθεια που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ, όταν οι άλλοι δεν έβαζαν πλάτη αλλά, είτε υπόσχονταν «Ζάππεια» είτε, έκαιγαν την Αθήνα, καλλιεργούν από την άνοιξη του 2010 ένα νέο διχασμό του λαού».

Σύμφωνα με τον ίδιο καλλιεργούν την τεχνητή πόλωση με το σύνθημα: Σαμαράς ή Τσίπρας, με το ίδιο τρόπο όπως λέει που έκαναν και στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2012.

Ποιος κυβερνούσε έως το 2009

Μόνιμος στόχος, συνεχίζει, η διάλυση του ΠΑΣΟΚ και επισημαίνει ότι φροντίζουν να ξεχάσει ο λαός ποιοι κυβερνούσαν 5,5 χρόνια τον τόπο ως το 2009, αφήνοντας έλλειμμα 25 δις ευρώ, ποσό το οποίο όπως λέει «μηδενίστηκε με τα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και τις αιματηρές θυσίες του λαού, για να φτάσουμε έστω και με καθυστέρηση ενός έτους σε πρωτογενές πλεόνασμα».

Ο κ. Κακλαμάνης αφού αφήνει υπονοούμενα για συγκεκριμένα ΜΜΕ, καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι η δική του είναι να βγει όρθιο και δυνατό το ΠΑΣΟΚ από τις κάλπες του Μαΐου και να μη δικαιωθούν όσοι απεργάζονται σενάρια μετεκλογικής διάλυσής του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment