PeristeriNews.gr
Lifestyle

Από τη Νότια Αφρική η νέα Μις Υφήλιος


«Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου μια γυναίκα με εμφάνιση σαν τη δική μου – με το χρώμα του δέρματός μου και το στυλ των μαλλιών μου – δεν θεωρήθηκε ποτέ όμορφη. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει σήμερα». Στέλνοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα, η Zozibini Tunzi από τη Νότια Αφρική αναδείχθηκε Μις Υφήλιος 2019, στην τελετή που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Η νέα Miss Universe εξέφρασε την επιθυμία τα νεαρά κορίτσια να πιστεύουν για πάντα στη δύναμη των ονείρων τους και να βλέπουν το πρόσωπό τους να αντανακλάται στο δικό της.

 

Περισσότερες από 90 γυναίκες από όλον τον κόσμο συμμετείχαν στον διαγωνισμό, με τη Zozibini Tunzi – μαζί με τη Madison Anderson από το Πουέρτο Ρίκο και τη Sofia Aragon από το Μεξικό – να φτάνουν στην τελική τριάδα.

Η νέα «βασίλισσα» της ομορφιάς εξέπληξε και με την απάντησή της όταν, στο τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού, ρωτήθηκε τι θα έπρεπε να διδάσκονται να νέα κορίτσια σήμερα.

«Ηγεσία» απάντησε, εξηγώντας πως «είναι κάτι που λείπει από νεαρά κορίτσια και γυναίκες εδώ και πολύ καιρό – όχι επειδή δεν θέλουμε, αλλά λόγω της ταμπέλας που έχει η βάλει κοινωνία για τις γυναίκες».

«Νομίζω ότι είμαστε τα πιο ισχυρά όντα στον κόσμο και ότι πρέπει να έχουμε κάθε ευκαιρία» συνέχισε.

Μετά τη νίκη της, η 26χρονη Tunzi έγραψε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως απόψε άνοιξε μία πόρτα και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που ήταν εκείνη αυτή η οποία πέρασε από την πόρτα αυτή.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής θεσμός κυρίως στη Λατινική Αμερική και σε μεγάλο μέρος της Ασίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment