PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Από την πρώτη μέρα δίπλα στα νεογέννητα μωρά ο Δήμος Περιστερίου (video)


Με μια νέα πρωτοποριακή κοινωνική δράση ο Δήμος Περιστερίου στηρίζει αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη, βοηθώντας έγκυες μητέρες και τα νεογέννητα μωρά τους.

Πρόκειται για τη δράση «BABYδίνω, Από την πρώτη μέρα δίπλα τους!» και έρχεται να αγκαλιάσει όλα αυτά τα νεογέννητα μωρά που οι γονείς τους αντιμετωπίζουν σοβαρα οικονομικά προβλήματα.

Το νέο αυτό πρόγραμμα παρουσίασε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, παρουσία εκπροσώπων των εταιρειών που θα συμμετέχουν ως χορηγοί στη λειτουργία της δράσης.

Συγκεκριμένα με τη βοήθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου η μέλλουσα μητέρα ένα μήνα πριν την γέννηση του παιδιού της θα προσέρχεται σε χώρο του Δήμου Περιστερίου όπου και θα παραλαμβάνει τα απαραίτητα αγαθά για το νεογέννητο παιδί της έτσι ώστε να ξεκινήσει τη ζωή του όπως και τα υπόλοιπα παιδιά.

IMG_9866

Η μητέρα θα μπορεί να επιλέξει κούνια, μπιμπελό και πιπίλες, τα βρεφικά ρούχα, τις πάνες, το γάλα του βρέφους, βραστήρα και ότι άλλο είναι απαραίτητο για τη σωστή ανάπτυξή του.

Μια σπουδαία κοινωνική δράση από τον Δήμο Περιστερίου και τον κ. Παχατουρίδη, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις εταιρείες που θα προσφέρουν τα υλικά και τόνισε πως από την πρώτη μέρα θα είναι δίπλα σε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

babydinw_paxatouridis

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment