PeristeriNews.gr
Lifestyle

Από γνωστούς του δολοφονήθηκε ο Ζουγανέλης


Κανένα ίχνος διάρρηξης και ένα απών χρηματοκιβώτιο είναι τα στοιχεία που κάνουν την Ελληνική Αστυνομία να πιστεύει ότι ο επιχειρηματίας της Μυκόνου, Δημήτρης Ζουγανέλης δολοφονήθηκε από κάποιον γνωστό του.

Κανένα ίχνος διάρρηξης και ένα απών χρηματοκιβώτιο είναι τα στοιχεία που κάνουν την Ελληνική Αστυνομία να πιστεύει ότι ο επιχειρηματίας της Μυκόνου, Δημήτρης Ζουγανέλης δολοφονήθηκε την Τετάρτη (6/10) από κάποιον γνωστό του.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε πως ο Ζουγανέλης έφερε τραύματα στο κεφάλι και μώλωπες στην πλάτη, πράγμα που σημαίνει ότι προηγήθηκε πάλη ανάμεσα στο θύμα και τον θύτη, ενώ ως ώρα θανάτου διαπιστώθηκε ότι ήταν η 10η πρωινή.

Το σπίτι πάντως δεν δείχνει σημάδια παραβίασης, πράγμα που σημαίνει πως ο Ζουγανέλης ήξερε τον ή τους δολοφόνους, και λέμε τους, διότι έχει αφαιρεθεί ένα καλά κρυμμένο χρηματοκιβώτιο, το οποίο σύμφωνα με τις αρχές, ήταν αδύνατο να το σηκώσει μόνος του ένας άνθρωπος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι κασέτες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης έχουν αφαιρεθεί, ενώ φαίνεται πως οι πόρτες ήταν κλειδωμένες.

Το θέμα πάντως του χρηματοκιβωτίου, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν σημαίνει πως επρόκειτο για ληστεία, αφού το περιεχόμενο του ήταν άγνωστο. Με άλλα λόγια, θα μπορούσε να περιέχει έγγραφα, όπως συμφωνητικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment