PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Από ένα βαθμό Ατρόμητος και Απόλλωνας στο Περιστέρι


Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Ατρόμητος και Απόλλωνας Σμύρνης, που διεξήχθη στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής κι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2.

Μάλιστα ο Απόλλωνας προηγήθηκε δύο φορές, για να απαντήσει άλλες τόσες από τα 11 βήματα ο Μανούσος, αλλά τους ανθρώπους του Απόλλωνα να έχουν σφοδρά παράπονα για τη δεύτερη απόφαση του διαιτητή Τζήλου.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιαννιώτης απέκρουσε την κεφαλιά του Ιωαννίδη, άνοιξε το σκορ στο 4΄ με κεφαλιά του Φατιόν.

Στο 36΄ ο Ντομίνγκες έκανε χέρι σε κεφαλιά του Κωτσόπουλου, ο Τζήλος έδειξε πέναλτι και ο Μανούσος ισοφάρισε από την άσπρη βούλα ένα λεπτό αργότερα.

Η ομάδα της Ριζούπολης δεν απογοητεύτηκε και λίγο μετά το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου ξαναπήρε προβάδισμα με πλασέ του Ιωαννίδη (47΄), για να κυλήσει το παιχνίδι ως το 65ο λεπτό χωρίς κάτι αξιοσημείωτο.

Στο σημείο εκείνο και σε στημένη μπάλα ο Κιτόκο φάνηκε να κρατάει τον Χριστοδουλόπουλο, τον οποίο όμως είχε αφήσει όταν εκτελέστηκε το φάουλ.

Ο Τζήλος πήγε στο VAR και ύστερα από πέντε λεπτά (!) έδειξε πάλι τα 11 βήματα, για να ευστοχήσει στο 72΄ ξανά ο Μανούσος και να διαμορφώσει το τελικό 2-2, κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Απόλλωνα.

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης (87′ Τομάσεβιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο – Σάλομον (87′ Ούμπιδες), Χαρίσης (58′ Μπουσούλατζιτς), Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος – Μάτιτς (58′ Ραμπέγιο), Κωτσόπουλος (78′ Ενσικουλού)

Απόλλωνας Σμύρνης (Παράσχος): Βέρλχουρτστ – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Χουχούμης (60′ Τσαμπούρης) – Φατιόν (81′ Σλίβκα), Κολ (81′ Φερνάντεθ), Μουνιέ (60′ Κιτόκο) – Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (88′ Ιωαννίδης)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment